Iata cat de mult se va imbunatati grafica jocurilor multumita noului Retina Display din iPad 3

  In iPad 3 Apple va implementa un Retina Display care va avea cel mai probabil o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli fata de doar 1024 x 768 pixeli cat are acum tableta iPad 2. In consecinta vor exista de 4 ori mai multi pixeli pe ecranele tabletelor noastre iar grafica jocurilor va fi extrem de mult imbunatatita, dupa cum puteti vedea deja si in imaginea de mai sus. Un dezvoltator al unui joc a dorit sa ne demonstreze cat de mult se va schimba grafica viitoarelor jocuri compatibile cu Retina Display-ul din iPad 3 si cred ca a reusit sa faca acest lucru.

Bearing in mind that the 20MB mobile network download size for apps is already claustrophobia inducing, supporting Retina on iPad 3 whilst respecting the limit would be very hard,” the developer wrote. “So if we do see a Retina iPad 3, expect to see that 20MB limit raised, even if only for iPad / universal apps.

  Pe langa demonstratie dezvoltatorul a ridicat si o problema interesanta, cea a dimensiunii aplicatiilor pentru noua tableta. Schimbarea graficii pentru noul ecran va avea drept rezultat aplicatii care vor ocupa mai mult spatiu si Apple va fi nevoita sa mareasca limita de download pentru aplicatiile din App Store. Acum o aplicatie poate fi descarcata prin 3G doar daca are maxim 20 de MB insa implementarea unui Retina Display va obliga probabil compania Apple sa dubleze aceasta limita pentru aplicatiile compatibile cu noua tableta.

  Din pacate si spatiul ocupat in dispozitivul nostru de aceste aplicatii va fi mai mare deci ar fi indicat sa va cumparati o tableta cu 32 GB de spatiu daca doriti sa aveti posibilitatea de a instala multe aplicatii, de a copia muzica si eventual filme pe ea.