UPDATE: Opera Mini 7 update disponibil in App Store, ne permite sa facem upload de fisiere pe site-uri web

3

Opera Mini 7 iOS

  Pe data de 27 februarie compania Opera a publicat in App Store o noua versiune a browserului Opera Mini. Opera a lansat aplicatia in anul 2010 in App Store si desi initial a fost extrem de bine primita de utilizatori, multi s-au convins foarte repede ca ea nu reprezinta o alternativa demna de luat in seama pentru a inlocui Safari. In versiunea 7 Opera a inclus: 9 spatii pentru adaugarea website-urilor ce sunt afisate la deschiderea browserului, a imbunatatit sistemul de compresie a traficului facut de pe iPhone 4 si iPhone 4S, a rezolvat unele probleme si a inclus optiunea de a incarca fisiere pe website-uri.

  • Added support for more than 9 Speed Dials
  • Added support for platform dictionary
  • Added support for uploading files
  • Added zoom setting
  • Improved traffic compression on iPhone 4 and iPhone 4S
  • Fixed session restore not keeping tabs when relaunching
  • Updated to dark keyboard to match Opera UI
  • Various bug fixes

  Nu am testat inca optiunea de incarcare a fisierelor pe website-uri insa ea pare interesanta si reprezinta un motiv bun pentru instalarea si utilizarea Opera Mini deoarece Safari sau alte browsere asemanatoare nu o includ. Opera Mini este disponibila gratuit intr-o versiune universala in App Store.

UPDATE: M-am jucat putin cu functia de upload a pozelor si ea nu poate fi utilizata cand website-urile vizitate de catre voi au sisteme de upload bazate pe flash. Daca folositi website-uri care au sisteme de upload a pozelor bazate pe platforma HTML 5 sau una asemanatoare atunci browserul va incarca pozele fara probleme. Toate pozele se incarca direct din Camera Roll-ul iDevice-ului vostru.

Pretul initial:
Numele:
Opera Mini Web browser

Gratuit

s

Developer: Opera Software ASA
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Want faster Internet browsing Paying too much for mobile data Get the world’s most popular mobile browser for your iOS device, and start tracking your savings today.

Keep Opera Mini handy on your iOS devi…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.3 Mb