Gameloft blocheaza jocurile piratate pentru iOS

Gameloft Fraud Warning image

   Nu stiu cati dintre voi au intampinat acest mesaj pana acum insa un utilizator al iDevice.ro sustine ca mesajul din imaginea de mai sus i-a fost afisat in timp ce incerca sa joace Modern Combat 3: Fallen Nation. Utilizatorul sustine ca jocul ar fi fost achizitionat din App Store deci nu ar fi piratat insa mesajul i-a fost oricum afisat. Eu nu pot fi sigur ca tot ceea ce spune utilizatorul este 100% adevarat insa daca este asa atunci cei de la Gameloft au o mare problema si s-ar putea sa afiseze acest gen de mesaje unor utilizatori care chiar le achizitioneaza titlurile. Daca mesajul nu ar fi indeajuns de suparator pentru un utilizator atunci va spun ca jocul in sine refuza sa mai ruleze deci numai Gameloft ar putea rezolva problema.

Dear Gameloft Customer!

Thank you for contacting Gameloft Customer Care. We have opened a ticket following your letter. Your request is in progress and we shall reply as soon as possible. Please, note, that our offices are closed on weekends.

  Exista printre voi alte persoane care au mai intalnit mesajul din imaginea de mai sus?

10 COMENTARII

  1. Am cumparat jocul si am jucat aproape zilnic.Sunt un fan al acestui joc.Tocmai de asta nu vreau sa-l descarc ilegal.Nu am jucat de o vreme pentru ca momentan nu am ipad si astept sa bad cum va fi ipad 3.
    Am dat un mail la Gameloft cu id-ul meu Apple sa bada ca am cumparat jocul.Am dat restart la telefon si tot nu merge.
    Am jb la telefon si vreo 4 tweak-uri insa nu am nici un joc sau aplicatie piratate.

  2. Bulshit . . . Cei de la gameloft nu au cum sa blocheze un joc piratat mai ales daca nu esti conectat la net . . . Jocul piratat in sine are un license key care sa permita oricarui apple id sa ruleze jocul . . . E ca si cum eu as cumpara jocul si il mai dau la altcineva id sa il descarce la el in terminal ca el apoi sa se logheze cu alt apple id. Deci treaba e cam complicata pentru a detecta pirateria eu zic ca e o eroare de la joc stergel si instaleazal din nou . . .

  3. cred ca poate aparea problema asta daca incerci sa faci update jocului, e foarte probabil ca in pachetul de update sa existe un mic script care atunci cand vede iDeviceul cu jb sa blocheze rularea jocului,

  4. adrenaline 6 de la gameloft l’am luat de pe torent si intre timp gameloft a facut un update la versiunea 6 1.3.3. tin sa precizez ca descarcasem 6 1.3.2. mi’a blocat posibilitatea sa joc in multiplayer. indirect, eram obligat sa upgradez jocul. deci nu vad cum l’ar bloca.. ar trebui sa se planga mai multa lume… in cel mai rau caz, gameloft te pune sa iti iei versiunea la zi a aplicatiei in cauza.

  5. Am dat mail la gameloft duminica pentru ca am jocul cumparat si nu mai merge.Poate din cauza ca am jb.Eu am imaginea de mai sus cand vreau sa intru in joc.Apare imediat dupa sigla gameloft si ramane ecranul negru.Am platit jocul ce naiba?
    De acum o sa fur si eu jocurile ca vad ca in Ro asa trebuie.Gameloft nu ofera suport pentru noi.Semnalez ceva si nu primesc raspuns.