Apple cumpara ecrane de 7.1 inch pentru iPad Mini?

iPad Mini

  Desi in ultimele saptamani toate zvonurile indicau faptul ca Apple ar urma sa produca o tableta cu ecran de 7.85 inch, iata ca Venturebeat vine acum cu un alt zvon care sustine ca noua tableta ar urma sa aiba un ecran de doar 7.1 inch. Sursele celor de la venturebeat dau de inteles ca Apple ar fi incheiat deja contracte pentru achizitionarea acestor ecrane de 7.1 inch si ca ar urma sa produca tableta in cursul acestui an. Problema este ca pana acum am aflat din nenumarate surse faptul ca Apple ar construi o tableta iPad mai mica insa informatiile privind dimensiunile ecranului nu sunt coroborate de toata lumea si nici cele privind data de lansare.

Our information on Apple buying up 7.1-inch screen components comes from another source, and it differs slightly from recent Digitimes reports indicating that Apple is working on a 7.85-inch iPad for later in the year. Honestly, an iPad close to 8 inches doesn’t make much sense to me, especially since that’s only two inches smaller than the current 9.7-inch iPad display.

  Apple ar intentiona sa introduca aceasta tableta pe piata pentru a concura cu Kindle Fire si pentru a oferi celor neinteresati sa cheltuie 500$ pe o tableta iPad o alternativa demna de luat in seama. Apple ar putea acapara o foarte mare parte din piata tabletelor de 7 inch cu un asemenea produs, acum ramane de vazut daca va dori sa faca acest lucru.