ASUS ar putea produce prima tableta quad-core de 199$ a companiei Google

  Anul trecut compania Amazon lansa pe piata prima tableta Android de 200$ si demonstra lumii intregi ca o tableta cu ecran de 7 inch poate inregistra intr-un singur trimestru fiscal vanzari de peste 5 milioane de unitati. Multi producatori de tablete au ramas surprinsi de succesul tabletei Kindle Fire si acum Google incearca sa il reproduca dezvoltand o tableta proprie cu ecran de 7 inch, procesor quad-core si un pret de doar 199$. ASUS este compania care ar putea produce noua tableta deoarece Google nu este o companie care produce hardware si intreaga sa linie de terminale Nexus a fost produsa de HTC si mai apoi Samsung.

Google has partnered with ASUS to release a 7-inch tablet that will become a pure Google Experience Device. The tablet will retail for $199, include a quad-core Tegra 3 processor, and ship with stock Android 4.x Ice Cream Sandwich. This rumor comes from two different industry sources that I spoke with in person at Mobile World Congress. They have provided reliable information in the past and I find them to be trustworthy. As with most of these rumor reports, the sources wish to remain anonymous.

  Daca Google ar lansa o tableta din seria “Nexus” cu specificatiile mentionate mai sus si ar vinde-o pentru doar 199$ atunci ea va avea cu siguranta parte de un succes extraordinar. Din pacate foarte multi utilizatori care au cumparat Kindle Fire s-au plans in legatura cu experienta de utilizare a tabletei deci Google ar trebui sa gandeasca bine intregul produs pentru a isi multumi clientii. O tableta atat de mica si atat de ieftina nu va depasi in vanzari iPad 3 insa le-ar putea da celor de la Apple ideea de a lansa un dispozitiv asemanator.