iFixIt lanseaza un kit pentru instalarea unui al doilea hard disk in iMac 2011

IFixIt iMac 2011 second Hard drive kit

  Celebra compania iFixIt, specializata pe repararea iDevice-urilor si a produselor Apple, a lansat un kit care permite posesorilor de iMac-uri lansate anul trecut sa adauge un al doilea hard disk in unitate fara prea mult efort. iMac Mid 2011 Dual Hard Drive Kit se numeste produsul si el este compatibil atat cu versiunea de 21.5 inch cat si cu cea de 27 inch a iMac-urilor lansate anul trecut. Pachetul celor de la iFixIt va aduce un cablu SATA special pentru iMac-uri, un cablu SATA pentru alimentarea hard disk-ului, banda adeziva pentru prinderea hard disk-ului, o surubelnita si un set de 26 de capete plus doua “ventuze” cu ajutorul carora puteti scoate ecranul pentru a monta hard disk-ul.

The iMac never leaves your sight, so you keep your data secure.
* You can use any hard drive or SSD you’d like.
* You learn something during the process of taking apart your iMac.
* Two-way international shipping of an iMac is insanely expensive. Current solutions on the market require you to ship your iMac to the U.S. if you want a second drive installed.

  Procesul de schimbare a unui hard disk pe un iMac nu este recomandat incepatorilor asa ca mai bine mergeti la un service Apple decat sa il schimbati voi acasa. Pentru cei curajosi iFixIt a facut doua tutoriale de instalare pentru modelul de 21.5 inch si pentru modelul de 27 inch. Kit-ul de mai sus este disponibil pentru 70$ pe site-ul iFixIt insa trebuie sa includeti si pretul transportului in Romania.