iPad 3/HD ar urma sa fie lansata pe 16 martie in SUA

Invitatie pentru evenimentul de prezentare a iPad 3

  Desi era destul de evident faptul ca Apple va lansa efectiv tableta iPad 3/HD in magazine incepand cu data de 16 martie, cei de la 9to5mac citeaza surse din interiorul lantului de distributie al companiei care confirma aceasta data. Pe data de 16 martie este programat un eveniment in magazinele Apple din SUA si el va avea cel mai probabil legatura cu lansarea tabletei deoarece niciun altul nu este pregatit pana atunci. Lansarea va avea loc doar in SUA la inceput iar la una/doua saptamani distanta Franta, Marea Britanie, Germania si probabil Japonia vor lansa simultan noul produs.

We’ve been told by a Apple Store source who has been reliable in the past that preparations are being made for a big Apple Store event which will culminate on Friday, March 16th. Naturally, this points to an iPad 3 launch on the Friday just nine days after tomorrow’s announcement. We’ve previously noted that an Apple Store in London at the world famous Harrod’s will open on that date as well as a new Store in Houston, Texas.

  Pe langa informatiile privitoare la lansarea iPad 3, cei de la 9to5mac au obtinut alte informatii in legatura cu un nou eveniment Apple care ar urma sa aiba loc o saptamana mai tarziu. Avand in vedere ca iPad 3 ar putea fi lansata deja la acea data, se crede ca Apple TV 3G ar putea fi produsul care ar ajunge in magazinele companiei Apple atunci. Pana in prezent am vazut zvonuri care dadeau drept sigura prezentarea Apple TV 3G in cadrul conferintei de maine insa abia produsul ar urma sa fie disponibil in magazine abia peste doua/trei saptamani.

  Nu uitati ca maine seara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta, si poate a vedea, tot ce prezinta Apple.