iOS 5.1 – prezentarea noii versiuni a sistemului de operare(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VjovztGpH6I[/youtube]

  Aseara v-am spus ca Apple a lansat iOS 5.1 pentru toate iDevice-urile si v-am avertizat sa nu faceti update la el pentru ca s-ar putea sa ramaneti fara posibilitatea de a mai face restore/downgrade la iOS 5.0.1. iOS 5.1 nu aduce foarte multe lucruri noi pentru utilizatori insa multa lume va face update de indata ce apare in iTunes pentru ca acesta este mersul normal al lucrurilor. iOS 5.1 aduce o noua modalitate de a deschide aplicatia Camera din LockScreen, aduce posibilitatea de a sterge poze individuale din PhotoStream, aduce suport pentru limba japoneza pentru Siri, posibilitatea de a dezactiva conexiunea 3G, ar aduce o imbunatatire semnificativa a vitezei de navigare pe internet folosind Safari si cam asta este tot.

  iOS 5.1 nu este un update chiar atat de important precum erau celelalte in trecut si asta pentru ca Apple probabil doreste sa pastreze o parte dintre viitoarele functii pentru iOS 6. Puteti instala iOS 5.1 prin iTunes sau direct din dispozitiv din Settings>General>Software update insa tineti minte ca pe iPad 2 si iPhone 4S pierde posibilitatea de a face jailbreak pana apare o asemenea solutie pentru iOS 5.1.

28 COMENTARII

  1. Si totusi e bine de stiut ca problemele de autonomie a bateriei sau rezolvat dupa 16 minute de utilizare si 8 jumatate de stand by iphonul 4s a consumat doar 1% din baterie. Iphonul are deschise toate optiunile GPS localizare bluetooth wi-fi semnalul de telefonie nu e la maxim variaza de la o liniuta la maxim. Deci s-ar putea sa avem o versiune 5.1 bine realizata a softului in legatura cu autonomia bateriei. Am sa vad cat ma tine acum la folosirea lui pe radio zu lagat la buetoothul masii auto cu net prin 3g sau edge depinde pe unde merg cu masina. ( asta folosesc sa ascult radio zu in strainatate. Feel like in romania.:) )

  2. Nu stiu cati ati observat dar sunetu de blocare a telefonui nu mai are lag dupa folosirea telefonului ceva timp. Sunt foarte multumit de update. Totul se misca mai bine (cu 100 app).

  3. sal.am incercat sa dau actualizare pt iphone 4s la ios 5.1 si merge ce merge si imi da o eroare ca “in cursul procesului de actualizare a intervenit o eroare”.dak dau de pe itunes are cv?

  4. Probabil din cauza cererilor de actualizare a softului, sa fie serverul destul de plin… Si mie imi apare aceeasi eroare .

  5. Iphone 4S iOS 5.0.1 – Incarcat full (ora 00:00 cu wifi off/3g on/location off – in standby) – ora 07:00 (ramas cu 86%)

    … dupa update la 5.1 …

    Iphone 4S iOS 5.1 – Incarcat full (ora 00:00 cu wifi off/3g on/location off – in standby) – ora 07:00 (ramas cu 100%)

    Parerea mea este ca autonomia bateriei s-a imbunatatit.

  6. Salutari pentru toti!
    As trece la 5.1, insa nu stiu care sunt riscurille pentru ipad 2 cu 5.0.1. Nu vreau sa pierd atat din aplicatii cat si din organizare acestora pe device-ul meu. Mi-ar prinde bine un sfat competent pentru ajutor si curaj sa ma hotarasc. Multumesc!

  7. Salut, as vrea sa fac si eu update la Ios 5.1 dar nu imi vede update-ul nici din telefon , nici din Itunes, iar din Itunes nu pot sa dau nici restore, acolo la version imi apare si check for update si restore cu o culoare stearsa si nu pot da click pe nimic …de la ce sa fie ??