iPad – hands-on Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eqF0eFNGlnk[/youtube]

  Cei de la Engadget si The Verge au avut ocazia de a se juca cu noua tableta iPad a companiei Apple si desigur ca au ramas impresionati in principal de ecran dar si de modul in care se comporta tableta atat in lucrul cu aplicatiile cat si in utilizarea iOS-ului. Este interesant ca baietii de la Engadget recomanda achizitionarea noii tablete desi ea costa minim 500$ in SUA deci vorbim despre o noua reusita a companiei Apple. Mai multe puteti afla din clipul video de mai sus.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgYHFvqx7BA[/youtube]

5 COMENTARII

  1. adevarul e ca nu ai ce face cu retina display, e nevoie de un ecran mai mare ca dimensiuni nu ca rezolutie. comparativ cu monitorul de acasa ti-ai dori rezolutie dubla pe un ecran mic sau un ecran mai mare dar cu o rezolutie nu chiar de doua ori mai mare.
    daca ai un monitor de 19 e mai placut unul de 24 la aceeeasi rezolutie (1920×1200).

    personal as fi preferat un ecran mai mare ca dimensiuni si rezolutia nu mai mare decat 1080p.

  2. icetkk: vreau o tableta mai mare ca dimensiuni nu retina display, as fi preferat 13″-15″ cu 1080p decat un 9.7″ cu o rezolutie inutilizabila.

    unii ganditi in pixeli si rezolutii si altele din astea dar va uitati tot la acelasi ecran de aceeasi dimensiune. ce avea vechea rezolutie? nu se vedea bine sau ce? sau acum o sa iti aduni prietenii sa va uitati cu lupa la cati pixeli are pe ecran?

    “The Gentelmen’s Rants” au perfecta dreptate!!!!