Nvidia ii cere companiei Apple sa demonstreze ca al sau chip A5X este de 4 ori mai rapid decat Tegra 3

23

A5X Graphics performance

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPad ce a avut loc aseara, Phill Schiller a declarat ca noul procesor grafic quad core din chip-ul A5x al iPad ar avea performante de 4 ori mai bune decat chip-ul Tegra 3 al companiei Nvidia. Nefiind de acord cu afirmatiile celor de la Apple, Nvidia a cerut astazi companiei din Cupertino sa demonstreze tot ceea ce a prezentat in cadrul conferintei sale. Cei de la Nvidia cer de la Apple detalii cu privire la aplicatiile si driverele utilizate pentru obtinerea informatiilor altfel considera ca acestea sunt cat se poate de false deocamdata.

It’s certainly flattering to be called out by Apple, but the performance claims are sketchy without more data. We don’t have the benchmark information. We have to understand what the application was that was used. Was it one or a variety of applications? What drivers were used? There are so many issues to get into with benchmark.

  Desi Nvidia nu a dorit sa creada afirmatiile celor de la Apple, s-a demonstrat deja ca tableta iPad 2 are un procesor grafic dual-core mai rapid decat Tegra 3 deci un procesor de doua ori mai rapid in iPad ar trebui sa aiba performante mult mai bune. Apple nu va oferi informatii despre benchmark-uri insa saptamana viitoare le vom vedea pe cele facute de catre persoanele care primesc tableta pentru review si ne vom convinge singuri.