In atentia participantilor la giveaway-ul pentru iPhone 4S – extragerea

Giveaway-iDevice.ro

V-am spus ca astazi este ziua marii extrageri pentru terminalul iPhone 4S si acum vin cu detalii in legatura cu tot ce se va intampla in cadrul ei. Astazi la ora 18:30 voi face extragerea live si voi incerca sa public aici pe blog un feed insa daca acest lucru nu va fi posibil va voi afisa link-ul catre locatia in care veti putea urmari extragerea. Pentru a extrage castigatorul voi folosi sistemul random.org iar 5 persoane vor fi initial extrase. Prima persoana extrasa, in ordinea afisata de random.org, va fi considerata potential castigator si urmatoarele 4 persoane, in ordinea aleasa de random, vor sta in asteptare si vor fi luate in considerare daca prima persoana aleasa va fi descalificata.

Persoanele alese drept potentiali castigatori vor fi descalificate daca nu respecta regulile de participare la concurs si/sau daca au publicat mai mult de un singur comentariu cu aceeiasi identificatori: adresa IP, email, Nickname. Daca toate cele 5 persoane vor fi descalificate atunci voi face o noua extragere la o data pe care o voi mentiona ulterior. Persoana aleasa drept castigator are la dispozitie 5 zile sa isi revendice premiul.

PS: Vreau sa multumesc celor 19.000 de utilizatori unici care au accesat iDevice.ro in ziua conferintei Apple si vreau sa imi cer scuze pentru eventualele neplaceri generate de indisponibilitatea temporara a blogului. Am promisiunea ca in saptamanile urmatoare iDevice.ro se va muta intr-o noua “casa” care il poate sustine corespunzator.