Tepe cu aplicatii din App Store: iBlacklist – Block Unwanted Calls

  La lunga lista de tepe prezentate de mine pe acest blog adaug si iBlacklist – Block Unwanted Calls. Numele descrie o aplicatie care blocheaza apelurile primite pe iDevice-urile noastre insa stim cu totii ca aplicatiile din App Store nu au posibilitatea de a face acest lucru pentru ca Apple nu le ofera dezvoltatorilor acces la API-urile necesare. Desi exista multe aplicatii care pacalesc utilizatorii, ce ma deranjeaza cel mai mult este ca Apple le permite sa ramana in App Store si ca folosind servicii de bot farming aceste aplicatii ajung in topul celor mai descarcate aplicatii si zeci/sute de utilizatori cheltuie bani aiurea si isi pierd increderea in App Store.

  Paradoxal este faptul ca Apple le permite dezvoltatorilor sa preia poze si contacte din iDevice-urile noastre fara sa ne intrebe insa nu le permite sa blocheze apeluri. In concluzie, iBlacklist – Block Unwanted Calls este o aplicatie care NU face absolut nimic din ceea ce scrie in descrierea ei si NU trebuie sa o achizitionati.

21 COMENTARII

  1. mi-am luat deja teapa cu asta! :)) nu am stiut ca nu poate functiona pt ca apple nu permite …

    oricum treaba asta (de a prezenta tepele aici) e una foarte buna! felicitari!

  2. Aplicatia asta este si in cydia, nu stiu daca este aceeasi, probabil ca nu, insa cea din cydia functioneaza, desigur.
    Apple este o companie avara care se bucura de pe urma clientilor pacaliti si nu ofera sprijin necunoscatorilor, lasand sa se “intepe” cu astfel de porcarii..
    Rusine apple, rusine

  3. eu unu am folosit aplicatia asta acum cateva luni bune ca ma tot suna cineva cu nr blocat, ma lasa sa raspund si nu zicea nimic…. si vreau sa zic ca atunci chiar a functionat acum nu shtiu ce are dar vad ca nu mai imi blocheaza……

  4. Cea din cydia merge e ok dar astea din app store nu merg.Ar trebui dat app store in judecata si ceruti banii inapoi ca sa se oblige la randul lor sa faca curatenie in App store.

  5. Tocmai l-am testat pe cel din Cydia si imi functioneaza perfect pe iPhone 4S jailbreaked. Probabil numai pe iOS ne spart nu este acces din aplicatie la apeluri.

  6. Zaone, stii cumva daca pentru 4s este ceva aplciatie in appstore pentru a bloca apelurile, am cumaprat unul fara ratinguri dar nu merge e o vrajeala! Iti dau numele sa il bagi aici pe forum, se numeste iBlacklist PRO+ si a costat 0.79 euro, si nici n pot da rating sa scriu acolo ca nu e buna.

  7. @Robert: Eu am tot scris despre tepe, cine le-a citit a stiut sa nu dea banii. Cine le-a citit afla ca in Cydia exista iBlacklist care face lucrurile alea.

  8. Sriu ca este, il folosesc si eu pe 4 daqr pe 4s am 5.1 si nu am cydia 😀

    In aPP store, nu este ceva asemanator, chiar si pe bani?

  9. Ok mersi,pentru timpul acordat, si as mai avea o intrebare, am postat si pe forum dar nu a raspuns nimeni, pentru un 3g cu 4.2.1 cu jailbreak, am o problema, in sensul ca merge foarte foarte greu!! M-ai putea ajuta, sa imi spui din ce cauza!?

  10. Este sters tot, nu are nimic instalat decat cydia. Cand am pus cydia am bufat battery percentage si background. Posibil sa fie ceva problema mecancia, din telefon?

  11. salut. am iphone 4 veriunea 6.1, si am incercat sa descarc iblacklist din cydia…. imi da o eroare: not fond.. ceva de genu. ce pot face sa o descarc. ms

  12. Am cumparat din appstore un program iblacklist de 5 euro si cand am deschis aplicatia imi cere sa introduc o parola dar nu stiu care pt ca nu am primit nici un mail sau sa scrie pe undeva de vreo parola. are cineva vreo idee??? Multumesc.

  13. nu stiti aplicatia iblacklist din cydia,am vazut ca merge din ce spuneati voi, insa as avea o intrebare…are cumva sai ii pui parola si daca da, icoana dispare de pe desktop si cand intri in program trebuie sa formez un cod si sa dai call????..cel putin asa este pe android..e foarte tare