iOS 5.1 prezentat in 2 minute(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7PN3Jkb47D8[/youtube]

  Noul iOS 5.1 nu a adus prea multe schimbari pentru utilizatori si cele implementate deja nu sunt chiar atat de esentiale sau nu prezinta un motiv suficient de puternic pentru a convinge orice posesor al unui iDevice sa faca update. iOS 5.1 aduce o noua metoda de a activa Camera din Lockscreen, aduce o interfata usor modificata pentru aplicatia Camera, aduce un buton care permite dezactivarea conexiunii 3G,  aduce posibilitatea de a sterge poze din PhotoStream, aduce o ridicare a limitei privind marimea aplicatiilor care pot fi descarcate prin 3G, aduce cateva restrictii noi  si ne lasa fara posibilitatea de a mai face scurtaturi pentru setari ale iOS.

  In clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare a noului sistem de operare si din pacate nu veti gasi prea multe in el.

20 COMENTARII

  1. FAIL- prima versiune de ios care mi-a aratat eronat statusul bateriei. Tocmai vroiam sa spun ca nu mai iese din aplicatii,dar s-a intamplat cand scriam comm asta:|

  2. Am facut aseara update la 5.1, si astazi am observat ca nu imi mai merge internetul. Mentionez ca am o cartela pre-pay Vodafone. Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema? Multumesc!

  3. Am un iphone 4 cu 4.01 si vreau sa fac upgrade la 5.0.1 si nu reusesc
    Primesc eroare 3914, am incercat sa modific fisierul hosts dar tot aceiasi eroare primesc
    cu TinyUmbrella primesc eroare 2005, nu stiu ce sa ii mai fac…

    nu vreau sa fac upgrade la ultima versiune ca sa pot face untherted jailbreack

    mmerci

  4. In clip nu s-a spus nimic despre Safari, dar raman la parerea ca dupa update Safari deschide foarte repede cam orice pagina, cu mult mai repede decat inainte, atat pe iPhone cat si pe iPad !
    Pacat ca nu a facut cineva un test intre cele doua versiuni !

  5. dragutul 5.1 aduce si ceva rau ! in galerie cand incerci sa faci zoom usor ,parca nu raspunde touchul , are un lag ,intarziere ceva …..aceeasi prob si in safari

  6. eu am un 4s cu 5.1 si vreau sa spun ca regret din ce in ce mai mult ca l-am cumparat. mi-e dor de vechiul meu 3gs pe care aveam 4.3 si mergea super,tinea bateria si 2-3 zile,fara bug-uri fara probleme..

  7. Eu sunt foarte multumit de 5.1, am fost si de restul de pana acum, dar cea mai importanta schimbare este consumul de energie mult mai scazut.

  8. Pt. Iacob. Incearca sa ai ultima sau penultima versiune de itunes(10.5.1.42 am eu), nu stiu daca apple mai semneaza shsh-urile pt 5.01 deci era bine daca le aveai salvate cu tinyumbrella.Bafta!

  9. 53 ore standby si 5,25 ore utilizare cu ios 5.1. inainte prindeam max 5 ore utilizare si inca 5-10 standby. pt mine asta conteaza la acest update.

  10. ciao…am facut update la 4S cu iOS 5.1, si de atunci nu mai face zoom cand filmez…mai are cineva problema asta???merci