In iOS 5.1 Apple blocheaza posibilitatea de a mai face shortcut-uri pentru setari din iOS

   In iOS 5 a fost descoperita de catre cativa utilizatori o metoda de a face shortcut-uri pentru setarile din iOS fara a mai face jailbreak dispozitivelor noastre. Aici v-am explicat o prima metoda care ne permitea acest lucru insa dupa ea au aparut altele si in final toate vor deveni inutile de indata ce iOS 5.1 va fi oficial lansat. Apple a blocat sistemul de script-uri care permitea utilizatorilor sa ruleze acest gen de scurtaturi in iOS si deocamdata nu exista o metoda de a le reface.

   Desi acum utilizatorii cu iOS 5.1 instalat nu mai pot face scurtaturi pentru setarile din iOS, cred ca in final ar putea fi descoperit un workaround care sa ne permita sa facem acest lucru fara jailbreak. Practic pentru utilizatori a fost extrem de buna vestea descoperirii acestui workaround insa din pacate Apple si-a facut din nou treaba si l-a blocat. Sper sa fi fost la mijloc vreun exploit extrem de important altfel consider decizia celor de la Apple extrem de proasta si indiferent de motivarea ei sunt dezamagit.

29 COMENTARII

  1. Cel mai simplu mod de a avea shortcuturi , pana se mai poate :

    Head to brdrck.me/settings from your iPhone, iPad, or iPod Touch.
    Tap the Settings icon you want.
    Tap “Install Shortcut” and follow the directions.
    You’re done. The Settings shortcut should now be installed. If you like what you see, donate to Jeff on his website

  2. Eu sper ca o sa isi revina dar cel mai bine o sa a vedem daca apple se descurca fara Steve Jobs la iPhone 5..sa vedem ce pot fara Steve dar oricum Steve a lasat niste schite pentru urmatoarele idevice uri deci poate pana la urma e tot munca lui Steve

  3. decat sa blocheze lucrurile utile, mai bine ar remedia problemele din ios 5.0.x, au avut n+1 versiuni beta si totusi e plin de probleme

  4. pot sa activez gevey pe un iphone 4 cu ios 5 si baseband 04.11.08 ? sau exista vreo posibilitatea de decodare, e blocat in at&t. ms

  5. Incep sa cred ca au ochelari se cal…sunt cam limitati.era super util modul asta de shorcut(a fost unul din motive pentru care am renuntat si la jb,dar acum…)

  6. nu am jailbreak, am facut upddate la ios 5.. si am gresit, poate cineva sa ma ajute cu o informatie cum pot sa activezi gevey la un iphone 4 cu baseband 04.11.08 ?? multumesc.

  7. ce fain sa platesti o aplicatie care face shortcut!daca vreau shortcut trec pe android.
    Pana la urma nici iphone si nici varful de la samsung nu sunt perfecte.Doar ca inclin spre Apple fiind mai calitativ.

  8. Poate le integreaza direct in iOS si de aia au dezactivat posibilitatea de a mai face cu ajutorul programelelor. Cel putin asa sper.

  9. daca continua sa inchida teava la faze deastea ,,o sa piarda multa lume ,,,parerea mea,,,atita timp cit conditionezi oameni si nu le lasi libertate o sa ai pierderi.
    sa ai telefon bun si sa il folosesti numai la vorbit sau ca si ipod (penibil)

  10. @xxz ,multa lume sper la faze deastea,,dar nu cred ca o sa se intimple,,,au “imprumutat” putine lucruri pina acuma ,,nu o sa le faca acuma
    “SPER” sa ai dreptate,,,macar speri

  11. Eu am instalat Icon Project pe IOS 5.0 si am facut shortcut uri la WIFI si NETWORK. Am facut apoi update la IOS 5.01 si pot sa fac shortcut uri in continuare.

  12. @zaone problemele din ios pot afecta si functionalitatea camerei (in incaperi se observa ca niste “purici” pe ecran, este normal?) ?