AccountChanger iti permite sa administrezi simultan mai multe conturi App Store direct din iOS

AccountChanger

  Presupun ca exista printre voi persoane care au mai multe conturi iTunes facute in diverse tari. Eu am si mi-as fi dorit sa am posibilitatea de a le administra mult mai usor din aplicatia App Store a iDevice-ului meu insa Apple nu permite acest lucru. Ei bine unde Apple nu face, face comunitatea dezvoltatorilor de aplicatii pentru Cydia si astazi va prezint AccountChanger. Acest tweak ne permite sa administram mai multe Apple ID-uri in acelasi timp si imaginea de mai sus ar trebui sa fie cat se poate de exemplificativa. Practic in aplicatia App Store din iOS vom avea posibilitatea de a alege ce Apple ID utilizam si de indata ce il alegem aplicatia va face imediat trecerea la App Store-ul tarii pentru care avem Apple ID-ul.

Requires iOS 5 or higher. This tweak will help login in AppStore easily. “Accounts” button is added at Update section in AppStore. You can select a account want to login among multiple accounts with different country. Password may be prompted when expired session. This version is beta has some bugs. When purchased list not showed, normally logout/login account.

When iTunes app launched background, and has problem, normally logout/login account with AppStore or Preferences app. In iPad, accounts picker will display abnormally, but it works.<br>

I will support for iPad, in future.

  AccountChanger afiseaza in meniul Updates al iOS un buton numit Accounts iar de indata ce il apasam avem listate toate Apple ID-urile noastre. Apple ID-urile pe care le utilizam cu AccountChanger trebuie introduse in meniul tweak-ului din aplicatia Settings a iOS. Partea proasta este ca va trebui sa reintroduceti parola fiecarui Apple ID cand il schimbati din aplicatie si din pacate la inchiderea aplicatiei va trebui sa va relogati pentru a putea instala aplicatii din App Store. Din pacate tweak-ul nu functioneaza bine nici pe tableta iPad insa va fi reparat in viitor.

  AccountChanger functioneaza numai cu iOS 5 si este disponibil gratuit in Cydia insa este deocamdata doar in versiune beta.