tsManager A ajuta aplicatia App Store sa memoreze Apple ID-urile tale

  tsManager A este un tweak lansat recent in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti forta aplicatia App Store sa tina minte Apple ID-urile voastre. Practic dupa instalarea tweak-ului veti vedea in aplicatia App Store o iconita prezenta in partea dreapta sus, iar apasand-o veti deschide un meniu unde aveti listate toate Apple ID-urile voastre si App Store-ul pentru care au fost facute. Pentru a trece de la un Apple ID la altul, trebuie doar sa il selectati din lista si sa introduceti parola de locare in App Store.

Compatible with iOS 5 and 6. This tweak is next version of AccountChanger. This tweak will help login in AppStore easily. “Human Icon” button is added at Featured and Updates Section in AppStore app. You can select a account want to login among multiple accounts with different country. Password may be prompted when expired session. And you can remove accounts, reorder. If you want to add account, Login normally. This tweak support iPad. I did test on iOS 5.0 – 6.1.

  Tweak-ul memoreaza Apple ID-urile voastre doar dupa ce va logati cu ele in aplicatia App store, deci trebuie sa parcurgeti acest proces pentru fiecare Apple ID in parte. tsManager A este disponibil la pretul de 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia. tsManager A este versiunea imbunatatita a tweak-ului AccountChanger.