Foxconn angajeaza un lifestyle manager pentru a avea grija de conditiile in care locuiesc angajatii

  Pentru ca in ultimele luni compania Apple a fost intens criticata din cauza modului in care sunt tratati angajatii Foxconn se pare ca anumite schimbari au loc in cadrul fabricilor partenerului sau. Cei de la Foxconn vor angaja cativa manageri care vor avea grija ca angajatii sa lucreze in conditii sigure insa un lifestyle manager va fi deasemenea angajat si el va avea grija ca angajatii sa traiasca intr-un spatiu vesel si comfortabil. Lifestyle manager-ul se va ocupa si de departamentul sanitar al campusului Foxconn in care va fi angajat si va avea grija ca mancarea pregatita de cantina sa fie potrivita cu mediul in care lucreaza angajatii.

The lifestyle manager will be responsible for conditions at the company’s dormitories, canteens and health departments, according to the advertisement. The safety and security post requires a college degree in criminal investigation or legal- related disciplines, while the fire chiefs must have at least four years of related experience.

  Practic la mai bine de un an de la primele sinucideri cei de la Foxconn se trezesc si incep sa acorde atentie propriilor angajati insa ramane de vazut cat va dura bunavointa lor.