In India exista mai multe telefoane mobile decat toalete

  India se plaseaza pe locul al doilea in topul tarilor cu cea mai mare populatie de pe glob insa nu vorbim despre un stat bogat si puternic industrializat ci despre un stat in care majoritatea oamenilor sunt saraci. In 2011 un recensamant a fost derulat in India iar rezultatele sale dezvaluie faptul ca exista mai multe telefoane mobile decat toalete si asta spune multe despre nivelul de civilizatie al indienilor. Conform informatiilor oferite de catre statul indian, 46.9% dintre case au o toaleta, 53.2% dintre case au cel putin un telefon mobil si 63.2% au cel putin un telefon fix.

Indian government has released census 2011 data and as per the data collected, 49.8% Indians defect in the open, though 53.2% household have a mobile phone (and 63.2% have a landline phone). As far as toilet facilities are concerned, 49.8% defect in open, 3.2% in public toilets. The situation is (expectedly) bad in rural areas where open defection stands at 67.3%.

  Pentru ca vorbim despre o tara cu peste 1 miliard de locuitori va dati singuri seama ca exista peste 500 de milioane de telefoane mobile aflate in uz acolo insa doar vreo peste 400 de milioane de case in care exista o toaleta. In India Apple vinde terminale iPhone la preturi foarte mari si nu cred ca dispozitivul ii convinge pe multi indieni sa renunte la o toaleta pentru el.