iPhone 3G \”aruncat in aer\” folosind 2 petarde(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0n7I-Sul4hE[/youtube]

  Cand te plictisesti poti sa distrugi un iPhone asa cum stii tu mai bine.

15 COMENTARII

  1. nu prea mai ai ce face cu un 3G in ziua de azi – doar sa-l folosesti pe post de telefon , nu smartphone pt ca e mai lagy decat Android inainte de Eclaire.

  2. @economistul

    Eu il aveam din 2009 (luat second…).Cu timpul tot se agrava starea fizica,ducand la inutilitatea butonului Home si al butonului de Aprindere/Oprire,si a murit cu totul.De 1 an statea in cutia lui,si de vandut nu aveam cum,iar de reparat nu merita.Asa ca am decis ca il bombardez cu cateva petarde ramase.Daca era functional,n-aveam inima sa fac asta,dar nefunctional era indiferent.

  3. […] inima sa fac asta,dar nefunctional era indiferent. Citeste versiunea originala pe: iPhone 3G "aruncat in aer" folosind 2 petarde(Video) | iDevice.ro Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial PS3 40GB – 3.55 @ KDL-32EX600 […]

  4. @Mihai

    Pentru ca nu functioneaza,citeste descriptia pe YouTube.Costa 350-400RON second,iar are lag de nu se poate folosi,cum au zis si userii de mai sus.Ii 3G,ti-ai dat seama??? care are deja 4 ani vechime.

  5. Haha, am un prieten care si-a cumparat iphone 2g luna asta doar pentru a putea face check-in pe facebook si sa apara locatia dar nu stia ca iphone 2g nu are gps si cred ca urmeaza sa faca si el un filmulet asemanator 😀