Geohot a fost arestat pentru detinerea ilegala de marijuana

Geohot

  Geohot, celebrul hacker care a decodat primul iPhone si ne-a adus atatea solutii de jailbreak si decodare, a fost arestat aseara de catre politia americana pentru detinere ilegala de marijuana. Hotz detinea aparent legal marijuana din motive medicale insa o patrula de politie din statul Texas l-a arestat pentru detinere ilegala de substante interzise deoarece el avea o reteta care ii permitea sa consume marijuana numai in statul California. Politia a evaluat marijuana lui Hotz la suma de 800$ cand el daduse doar 15$ pentru a o achizitiona insa in final a fost nevoit sa plateasca inca 1500$ pentru a iesi din inchisoare.

Hotz was on his way to give a talk at SXSW, when he had to pass through a border patrol checkpoint in Sierra Blanca. According to a source familiar with the case, Department of Homeland Security officers brought drug dogs to each car. When the dogs barked, Hotz (and his passengers) were pulled over for more searching.

Hotz has a medical marijuana license in California, where he lives, our source says. In the car’s glove box, Hotz apparently had 1/4 oz. of marijuana and chocolate edibles equivalent to less than 1/8 oz. of the drug.

  Desi a fost arestat si va fi anchetat, avocatul lui Hotz sustine ca perchezitia facuta masinii lui Hotz ar fi ilegala insa mai mult ca sigur vom afla amanunte despre aventurile sale si in lunile urmatoare.