Iata componentele interne ale noii tablete iPad – articol actualizat constant

  Cei de la iFixIt au zburat in Australia pentru a cumpara si a dezasambla noua tableta iPad si pentru a oferi detalii in legatura cu toate componentele interne ale noului produs. Deocamdata doar noul Retina Display al tabletei a fost demontat si el este fabricat de Samsung insa in curand vom avea informatii despre baterie, chip-ul A5x, chip-ul baseband plus tot ceea ce se regaseste in noul dispozitiv. Stim deocamdata ca tableta are acelasi chip dual-core de 1 GHz si 1 GB RAM deci aici nu vor fi surprize insa eu unul sunt interesat sa vad cum arata bateria tabletei.

  Bateria tabletei iPad are o capacitate de 11.560 mAh, 3.7V si 43 Whr deci presupunerile facute anterior sunt cat se poate de valide. Bateria are capacitate mai mare, mentine autonomia la acelasi nivel insa din pacate se incarca mai greu si se incalzeste ceva mai mult decat de obicei.

  Tableta contine un chip Broadcom BCM4330 802.11a/b/g/n care include Bluetooth 4.0 si transmitator FM.

  Vedem acum pentru prima oara si noul procesor A5X care “ascunde” un chip grafic quad-core si un procesor dual-core de 1.2 GHz. Noul chip este special facut pentru tableta iPad si ofera performante grafice mult mai bune.

There isn’t much difference between the old and new version of the A5: an “x” in the name and an extra 0.2 GHz clock speed.

10 COMENTARII

  1. Si asa se incarca greu iPad 2-ul,oare cat timp ia pentru noul iPad,dar si bateria tine tot atat :O? Nu,multumesc,nu vreau din el 😛

  2. Jenel….calculatoru tau in cat timp se aprinde? Aaaa am uitat sa mentionez ca iPadul se aprinde f rpd, si dekt o data in viata e nevoie sa faci asta

  3. @Mihai r22, pun bluetooth pe ele, ca mai sunt unii care isi folosesc casca bluetooth sau mai trimit cate ceva inre idevice-uri, sau mai sunt si aplicatii care necesita bluetooth sau poti sa si joci cu cineva in multiplayer prin bluetooth ( doar intre iDevice-uri )….