Modern Combat: Fallen Nation disponibil pentru 0.79€ in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mdF0EvDwH-Y[/youtube]

  Acum cateva luni Gameloft lansa in App Store jocul Modern Combat 3: Fallen Nation, unul dintre cele mai interesante FPS-uri disponibile pentru platforma iOS. Jocul aducea grafica “de ultima generatie” si gameplay captivant, conform celor de la Gameloft, si totul pentru pretul de 5.49€. In Modern Combat 3: Fallen Nation veti avea posibilitatea de a juca in modulul multiplayer impotriva prietenilor vostri si mai nou aveti avea posibilitatea de a face airplay mirroring de pe un iPhone 4S pe un televizor folosind un Apple TV 2G.

The best, most realistic smartphone FPS series returns with even higher intensity and an apocalyptic battle for the freedom of the United States, for one or more players.

  Pentru ca Gameloft deruleaza o promotie interesanta in aceasta perioada jocul este disponibil pentru doar 0.79€ in urmatoarele zile si va recomand sa profitati de ocazie si sa il achizitionati.

Pretul initial:
Nume:
Modern Combat 3: Fallen Nation

0.79

s





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: To celebrate the release of the new iPad, all the following titles are discounted to 0.69 each:
Silent Ops
BackStab
Fast Five the Movie: Official Game
Sacred Odyssey – Rise of Ayden
Starfront: Collision
Spider-Man: Total Mayhem
Splinter Cell Conviction
I…


Dimensiunea aplicatiei este: 1076.9 Mb


7 COMENTARII

  1. 0ff:pentru cei care vor sa profite de aceasta ocazie(si de celelalte reduceri de la gameloft la jocuri fantastice) dar nu vor sa isi foloseasca un card de credit,am eu de vanzare giftcard de 10$la pret promotional de 30 ron:)