Lettore afiseaza permanent in Safari butonul Reader

  In iOS 5 Apple a implementat functia Reader in browserul Safari si cu ajutorul ei putem simplifica procedura de vizionare a paginilor web. Folosind functia Reader putem vedea doar textul si imaginile unei pagini web fara reclame si alte elemente care ar putea ingreuna exprienta de citire a continutului acesteia. Din pacate butonul pentru activarea functiei Reader nu este afisata pentru orice pagini insa aici intervine tweak-ul Lettore care obliga Safari sa afiseze butonul Reader in orice pagina web. Din pacate butonul nu va deschide functia Reader daca ea nu este disponibila asa ca afisarea sa este pur cosmetica desi s-ar putea sa gasiti site-uri web in care functia sa fie utilizabila chiar daca nativ nu este afisata.

Lettore always shows the “Reader” button in Safari, no matter what. Inspired from OSX Mountain Lion’s Safari 5.2. Even if Reader is not available, it will still show the button and if you tap on it, it will not open Reader if it’s not available. No Settings or new Icons added. Simply show the Reader button in any web-page.

  Lettore functioneaza doar pe iOS 5 si este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

2 COMENTARII

  1. Offtopic, testeaza , daca nu ai facut-o deja vWallpaper 2 din cydia, cred ca multa lume ar fi interesata de ea: de la panoramic wallpaper pana la ceva asemanator cu widget-urile