Numarul foarte mare de precomenzi cauzeaza intarziere in ceea ce priveste livrarea noilor tablete iPad

  Apple nu a glumit cand a spus ca a inregistrat un numar foarte mare de precomenzi pentru noua sa tableta iPad si drept dovada sta numarul mare de persoane care au observat ca tableta comandata nu va mai fi livrata in ziua de 16 martie ci mai tarziu din cauza numarului foarte mare de pachete care trebuie livrate. UPS si FedEx sunt companiile americane care livreaza produsele Apple la clienti si se pare ca numarul mare de comenzi facute de utilizatori ar cauza probleme in anumite zone ale SUA si pachetele trimise de Apple ar urma sa ajunga la utilizatori in cursul zilei de astazi, cu aproape o zi intarziere in unele cazuri.

As the third-generation iPad makes its way into the hands of eager customers worldwide, some buyers who pre-ordered the tablet through Apple’s online store are finding that their shipments have been delayed due to the onslaught of launch day deliveries. AppleInsider has received a number of reports from readers who have noted that their iPad pre-orders, which were promised to be delivered on launch day, are being delayed to as late as Saturday.

  Numarul foarte mare de precomenzi are drept efect nu doar o intarziere a livrarii produselor ci si o reducere a numarului de persoane care stau la cozi in fata magazinelor companiei Apple. Anul acesta mult mai putine persoane s-au adunat in fata magazinelor companiei din Cupertino si totul pentru ca oamenii au preferat sa comande online si sa astepte produsul acasa. Spre deosebire de alti ani Apple pare sa fi avut mult mai multe unitati disponibile pentru clientii sai si asta se poate observa foarte usor deoarece in magazinele companiei inca exista destule tablete disponibile pentru cei care vor sa faca o achizitie.