Aproape 5% dintre tabletele iPad care navigheaza pe web in SUA sunt iPad 3, Apple ar fi vandut milioane de tablete la nivel global

  O compania specializata pe analizarea statisticilor privind utilizarea terminalelor mobile a facut un website special unde arata lumii intregi cat de utilizata este noua tableta a companiei Apple. Website-ul ofera informatii doar despre SUA deocamdata si acolo 5% din toate tabletele care navigheaza pe internet sunt tablete iPad 3. Pana in momentul de fata Apple a vandut peste 55 de milioane de tablete iPad in lumea intreaga si presupunand ca vreo 25 de milioane dintre ele au fost vandute doar in SUA atunci Apple ar fi vandut acolo minim un milion de tablete iPad 3.

   Problema cu graficul celor de la Chitika sta in faptul ca el se limiteaza doar la SUA si desi nu prezinta o imagine clara cu privire la toate tabletele utilizate in lumea inteaga, ne da totusi de inteles faptul ca Apple a vandut foarte multe unitati numai acolo. Daca in doar doua zile iPad 3 este responsabila pentru 5.26% din traficul facut de pe tablete iPad in SUA atunci este clar ca acolo produsul a fost un real succes. S-a estimat ca Apple ar fi vandut 1 milion de tablete iPad 3 in intreaga lume doar in ziua lansarii si acest lucru ar putea fi adevarat deoarece numarul de unitati vandute numai in SUA ar putea fi mai mare.

1 COMENTARIU