iOS 5.1 – untethered jailbreak si lupta intre hackeri

  Saptamana trecuta am aflat ca iOS 5.1 a fost untethered jailbroken pe tableta iPad 3 insa doar o singura persoana detine aceasta solutie de untethered jailbreak si ea se numeste i0n1c. V-am spus ieri ca el este singurul despre care stiam sigur ca are o asemenea solutie insa se pare ca anumite site-uri din SUA au fost putin cam confuze si l-ar fi suparat pe i0n1c spunand ca exista 3 solutii de untethered jailbreak si nu una. Ieri i0n1c a aruncat cateva “sageti” catre acele site-uri prin intermediul contului sau de pe Twitter si a avut un schimb ironic de replici cu p0sixninja si chpwn pe marginea untethered jailbreak-ului pentru iOS 5.1.

  chpwn a admis intr-un tweet ca Dev Team are avea doar o solutie de jailbreak tethered pentru iOS 5.1 si ca solutia descoperita de el si Phoenixdev ar putea fi transformata intr-una untethered desi este tethered. Acele mesaje au fost sterse rapid de pe Twitter insa tensiunea dintre cei care ar trebui sa dezvolte o solutie de untethered jailbreak este evidenta si i0n1c a fost intotdeauna privit ca un outsider din cauza atitudinii sale. El cauta intotdeauna sa fie in centrul atentiei si are o atitudine extrem de aroganta iar cei care l-au urmarit pe Twitter au observat singuri acest lucru. Problema este ca i0n1c este un hacker foarte bun si de el depindem pentru solutii de jailbreak insa ramane de vazut daca se va hotara lanseze solutia sa untethered jailbreak.

  Pana una alta MuscleNerd nu a mai oferit detalii in legatura cu solutia de untethered jailbreak pe care o dezvolta insa de indata ce apar informatii noi va voi anunta.