iPad 3 – cel mai rapid untethered jailbreak, cea mai sigura lansare a unei solutii de jailbreak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4tKsQ7JwXTY[/youtube]

  In cazul in care ati ratat noutatile in legatura cu solutia de jailbreak pentru iOS 5.1 si tableta iPad 3, atunci va anunt ca exista in momentul de fata 3 entitati diferite care detin o metoda de a face jailbreak tabletei iPad. Dev Team, i0n1c si chpwn/PhoenixDev au reusit sa faca jailbreak noii tablete chiar in ziua lansarii, acesta fiind unul dintre cele mai rapide jailbreak-uri facute unui iDevice. Dintre aceste trei entitati doar una detine o solutie de untethered jailbreak si aceea este reprezentata de i0n1c, hackerul german avand facand deja untethered jailbreak proprii tablete iPad 3 si demonstrand acest lucru prin clipul video de mai sus.

  Vorbim despre cel mai rapid untethered jailbreak facut vreodata unui iDevice nou deoarece in trecut asemenea jailbreak-uri erau obtinute abia dupa cateva zile/saptamani de la lansarea produsului pe piata. Avand in vedere ca exista 3 metode de a face jailbreak noii tablete, si a celorlalte iDevice-uri pe iOS 5.1, sansele ca o solutie publica de untethered jailbreak sa fie lansata sunt foarte mari. Daca i0n1c va decide sa nu publice solutia sa atunci Dev team si chpwn/Phoenixdev vor colabora pentru lansarea unei alte solutii insa problema cea mai mare este ca va trebui sa asteptam cateva saptamani bune inainte de a o putea utiliza.

  Partea buna este ca avem in sfarsit siguranta ca o solutie de jailbreak va fi disponibila pentru toate iDevice-urile care ruleaza iOS 5.1 si sper ca ea sa fie publicata cat mai curand.