Utilizatorii nu pot sa deosebeasca iPad 2 de iPad 3(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iox5Q2nWi-Q[/youtube]

  Apple a lansat saptamana trecuta noua tableta iPad 3 si cu ecranul inchis nu puteti deosebi iPad 2 de iPad 3 decat daca faceti o comparatie a camerelor principale deoarece tableta iPad 3 are o camera mult mai mare. Privind tabletele cu ecranul deschis ar trebui sa va dati seama care dintre ele este noul model insa numai daca stiti ce anume inseamna Retina Display, altfel exista toate sansele sa nu stiti cum sa deosebiti vechiul model al iPad de cel nou. Cu aceasta problema s-au confrutat utilizatorii din clipul video de mai sus deoarece unii dintre ei nu au putut deosebi tableta iPad 2 de tableta iPad 3 desi ambele erau pornite si aveau ecranul deschis.

  Avand ambele tablete in fata, trebuie sa recunosc faptul ca fara sa te uiti atent la ecran e greu sa deosebesti dispozitivele. Daca te uiti atent observi ca unul dintre ecrane are imagini mai pixelate si atunci realizezi ca acela este al tabletei iPad 2. Daca totusi nu stii cum sa identifici tableta dupa Retina Display sau camera atunci poti fi extrem de usor pacalit ca o tableta iPad 2 este in fapt tableta iPad 3.

10 COMENTARII

  1. Daca nu citesti articolul. Intre ele cu ecranul inchis. Normal ca poti face diferenta cind sint aprinse si sint una linga alta.

  2. de la o distanta cum priveau unii care nu au raspuns corect, nu prea se vede mare diferenta.. doar daca te apropii cum s-a apropiat tipul cu ochelari observi diferenta..

  3. Teapa apple continua de cand cu iphone 5(4s) la un anumit moment oamenii isi vor da seama ca sunt prostiti cu aceleasi produse putin imbunatatite iar calitatea scade considerabil asta se intampla acum cu “new ipad” new bullshit is the same old…
    Se vede ca reclama e sufletul vanzarilor iar apple se pricepe la asta cel mai bine dintre toti vanzatorii