Apple incepe sa testeze posibile componente pentru iPhone 5

  Peste mai bine de jumatate de an compania Apple va lansa un nou model al terminalului iPhone si anul acesta ar trebui sa avem parte de un dispozitiv “revolutionar” avand in vedere ca anul trecut Apple doar a imbunatatit un model existent. Desi nimeni nu stie sigur ce vom gasi in viitorul terminal, Apple ar fi inceput sa primeasca de la partenerii sai posibile componente pentru noul terminal. Deocamdata compania Apple se afla in faza de testare a componentelor trimise de catre partenerii sai si la finalul acestei perioade va decide care vor primi comenzi pentru componente.

  Se speculeaza ca noul terminal va contine un chip baseband compatibil cu retele 4G LTE, insa despre restul posibilelor componente nu se stie absolut nimic deocamdata. Anul trecut se specula ca iPhone 5 va avea un design diferit, un ecran de 4 inch, o baterie mai buna si o camera mai performanta insa probabil putine dintre aceste modificari vor ajunge sa fie implementate.

9 COMENTARII

  1. Si 4 e mare. Trebuie sa-l tii si un buzunar. Pana la urma e telefon nu ai nevoie de ecran mare ca nu te apuci sa faci prezentari power point pe el

  2. ecran de 4 it’s a must si o sa-l avem.. probabil si un nou design
    posesorii de iphone 4 care nu au trecut la 4S sa se felicite ca nu au irosit banii de pomana
    acum e timpul 😉