Apple refuza publicarea in App Store a unei aplicatii pentru ca formele geometrice facute de ea sunt prea obscene(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/38240759[/vimeo]

  Geometric Porn este o aplicatie pentru iPhone, iPad si iPod Touch pe care compania Fogzilla a incercat sa o lanseze in App Store insa cei de la Apple i-au refuzat accesul deoarece o considera a fi prea obscena. Daca va uitati la clipul video de mai sus si aveti imaginatia bogata va puteti da seama de cei angajatii companiei Apple au luat decizia de a ii interzice accesul in magazinul de aplicatii. Apple are reguli foarte stricte in ceea ce priveste aplicatiile care au asemenea continut si e greu de crezut ca dezvoltatorii vor reusi sa convinga vreodata compania din Cupertino sa le publice aplicatia.

  Dezvoltatorul aplicatiei considera ca aceasta creatie trebuie privita ca arta abstracta si nu ca avand continut pronografic deoarece figurile geometrice reprezentate in ea nu stimuleaza sexual persoanele. Desigur ca Apple nu a fost de acord cu aceasta dscriere putin fortata a aplicatiei asa ca ea a fost respinsa si probabil nu va ajunge vreodata in magazinul sau. Eu unul cred ca Apple a interpretat cum trebuie totul insa nu stiu daca trebuia sa ia o decizie chiar atat de dura. Voi ce parere aveti, trebuia publicata aplicatia in App Store sau nu?