Problemele de functionalitate ale retelelor Wi-Fi au o simpla rezolvare pe iDevice-uri

  Fie ca aveti sau nu probleme cu retele Wi-Fi in momentul de fata, exista sansa ca acest mic ghid sa va fie de folos la un anumit moment. Ceea ce voi scrie jos nu este nou insa a fost readus in discutie pentru ca unii au probleme in a se conecta la retele Wi-Fi sau in a mentine activa o conexiune Wi-Fi dar numai pe tabletele iPad 3. Daca intrati in categoria celor care intampina asemenea probleme pe iDevice-uri atunci iata ce puteti face pentru a va asigura ca dispozitivul vostru se va conecta fara probleme la retelele Wi-Fi, cel putin pentru o scurta perioada de timp.

Metoda 1

In Settings>Wi-Fi apasati sageata albastra din dreptul retelei la care sunteti/ati fost conectati iar din noul meniu selectati Forget Network. Dupa apasarea butonului veti ajunge din nou in meniul de alegere a retelei Wi-Fi si aici veti fi nevoiti sa va reconectati la retea si totul ar trebui sa functioneze corect. Aceasta metoda implica stergerea automata a parolei pe care iDevice-ul o avea setata pentru acea retea.

Metoda 2

Navigati catre Settings>General>Network si alegeti optiunea Reset network Settings dupa care confirmati comanda si iDevice-ul se va reseta. La repornire va trebui sa va reconectati la reteaua Wi-Fi pe care erai conectat anterior si va avertizez ca aceasta metoda implica stergerea parolei stiute de iDevice pentru acea retea Wi-Fi.

  Una dintre aceste metode ar trebui sa va rezolve probleme insa daca ele persista ar trebui sa faceti un restore sau sa duceti dispozitivul la un service autorizat ori la magazinul de la care l-ati achizitionat.