WWDC 2012 ar putea incepe pe 11 iunie

  WWDC 2012 sau World Wide Developers Conference 2012 este o conferinta anuala in care Apple isi aduce inginerii pentru a face workshop-uri in care toti cei interesati pot invata cum sa faca aplicatii mai bune si mai atractive pentru utilizatori. Desigur ca WWDC-ul nu ofera doar atat insa el era pana anul trecut recunoscut drept conferinta in care Apple prezenta noile versiuni importante ale iOS si noile terminale iPhone. Anul trecut Apple a pus Mac OS X-ul in prim-plan si anul acesta pare sa faca acelasi lucru deoarece OS X Mountain Lion va fi prezentat atunci.

  Anul trecut WWDC-ul a fost tinut inaintea datei de 10 iunie insa anul acesta compania pare sa fi programat evenimentul pentru 11 – 15 iunie. In calendarul Moscone Center, locatia in care Apple organizeaza de obicei WWDC-urile, perioada 11 – 15 iunie este singura rezervata doar pentru un eveniment si se pare ca Apple ar fi rezervat respectivele date. Desigur ca informatiile nu sunt sigure insa prin luna mai ar trebui sa aflam cu totii cand va avea loc evenimentul.

3 COMENTARII

  1. anul acesta vor fi lansate noile imac-uri sau nu?ce va mai lansa apple in afara de iphone 5 macbook pro si noul mac os x mountain lion.