WWDC 2012 ar putea incepe pe 11 iunie, Apple ar putea avea un nou sistem de securitate pentru viitoarele versiuni ale iOS

10

  Direct din India vin informatii interesante legate despre viitoarele versiuni ale iOS, deoarece un elev al unui liceu din orasul Agra a dezvoltat un sistem de securitate care i-ar fi uimit pana si pe inginerii Apple. Cei din Cupertino ar fi fost atat de impresionati de ceea ce a realizat tanarul indian incat i-ar fi dat 2000$, o tableta iPad si o invitatie la WWDC 2012 care, conform ziarului ce a publicat povestea, ar urma sa aiba loc pe 11 iunie. Sistemul de securitate al indianului ar fi fost atat de bun incat inginerii Apple nu ar fi descoperit vreo greseala in conceperea sa, insa vorbim totusi despre un ziar din India.

The article mentions the success story of a high-school student from Agra, named Rahul Agarwal who impressed engineers at Apple Inc. by creating a security system for iOS devices. According to the report, The great minds at Apple Inc. weren’t able to find a flaw in the security system developed by Rahul and were so impressed that they gave the boy $2200 and a brand new iPad. Moreover Apple Inc, has also invited the kid to its annual WWDC conference to be held in June 2012.

  Deocamdata nu se stie ce sistem de securitate a dezvoltat tanarul insa data de 11 iunie am auzit-o in trecut, deci nu este chiar atat de noua sau importanta. Important ar putea fi acest sistem de securitate care poate ar ajunge in iOS 6 sau iOS 7, daca Apple ar fi intr-adevar interesata sa il utilizeze. Apple a securizat noul iOS 5 si hackerilor le este tot mai greu sa exploateze sistemul de operare pentru a dezvolta solutii de jailbreak, iar un nou “strat” de securitate ar ingreuna si mai mult acest proces. Totusi, sa nu uitam ca povestea vine din India deci ar putea fi pur si simplu o tentativa de a atrage atentia asupra publicatiei care a scris-o.