ASUS Transformer Prime – 2000 de precomenzi intr-o luna de zile

 

  

  ASUS Transformer Prime este o tableta foarte interesanta produsa de catre compania ASUS, o tableta care rivalizeaza cu iPad 3 din multe puncte de vedere insa vanzarile nu sunt incluse printre ele. Cei de la ASUS au fost actionati in judecata de catre compania Hasbro, producatoarea jucariilor  facute dupa filmul Transformers, iar in documentatia furnizata de ASUS pentru proces a fost dezvaluit faptul ca doar 2000 de unitati au fost precomandate in SUA, si probabil Canada, de pe 24 februarie si pana acum. Cifra este infima pentru o piata atat de mare si ea releva cat de “interesanta” este tableta pentru consumatori in momentul de fata.

The order also reveals that the Transformer Prime is, for now, no iPad: “as of February 24, 2012, it had received over 2,000 pre-orders … and that retailer fulfillment orders for the next two months total approximately 80,000 tablet computers.

  Apple a vandut 3 milioane de tablete iPad in doar 3 zile si ASUS Transformer Prime s-a vandut probabil in vreo 100.000 de unitati de la lansarea din Decembrie si pana acum. Eu unul ma asteptam ca tableta sa fie mult mai populara datorita caracteristicilor sale insa iata ca nu este asa.