Amazon App Store genereaza aproape la fel de mult venit precum App Store si de 4 ori mai mult decat Google Play

  App Store-ul este cel mai mare magazin virtual de aplicatii de pe glob si Apple castiga foarte multi bani multumita lui. Amazon are un magazin propriu de aplicatii si se pare ca veniturile incasate de catre companie sunt cu doar 11% mai mici decat cele ale companiei Apple si eu unul sunt placut impresionat sa vad ca Apple are competitori pe acest segment. Desi cele doua compatii au magazine care genereaza foarte multi bani, Google Play, cel mai mare magazin de apicatii pentru Android OS, genereaza de aproape 4 ori mai putini bani decat Amazon App Store.

Amazon, who forked Android in order to put customers into their own shopping experience on the Kindle Fire, is showing its commerce strength, already delivering more than three times the revenue in its app store compared to what Google delivers developers.

  Informatiile acestea sunt oferite de catre compania Flurry care a analizat datele privind descarcarile facute de 11 milioane de utilizatori in decursul a 45 de zile din cele 3 magazine. Din pacate informatiile releva din nou cat de putin important este Google Play si cat de multi bani pierde Google pe platforma sa care este una dintre cele mai populare din lume.