Apple dezvolta o aplicatie care ne va permite sa facem avatare 3D pe iPad

  In arhiva oficiului pentru brevete de inventie si marci din SUA a fost descoperit un brevet de inventie care a fost initial inregistrat in 2010 si care prezinta o aplicatie pentru iPad ce ne permite sa facem avatare 3D. Nu se stie sigur pentru ce anume a construit Apple aceasta aplicatie insa ea ar avea legatura cu Game Center si a fost prezenta in versiunile beta ale iOS 4 desi se pare ca nu a mai ajuns oficial in sistemul de operare al celor de la Apple. Folosind aplicatia vom putea face o imagine virtuala a noastra pentru Game Center sau orice alte jocuri/aplicatii ce vor dori sa o utilizeze insa asta numai daca Apple se va hotara sa o lanseze oficial.

Earlier today we introduced Apple’s 3D Avatar App which covered a basic overview of the new application in the works. Now a second patent application has surfaced and it actually shows that the app is already running on an iPad! We have the screenshot to prove it. The new patent application focuses on how the app will work with color palettes and more. The big news however is that the new 3D Avatar App is in its final stages of development and that’s very cool. Evidently phase-one of the application is geared for the younger crowd, but other editions could be in the works as discussed in our first report today.

  Ar fi interesant sa vedem asemenea avatare 3D animate in Game Center si ar fi interesant ca ele sa fie sincronizate cu un sistem de chat care sa ne preia miscarile in timpul vorbirii. Idei pentru folosirea acestor avatare exista insa din moment ce Apple a decis ca nu este momentul ca ele sa apara in iOS atunci probabil infrastructura necesara utilizarii sale nu ar fi complet dezvoltata in momentul de fata. Cei care au descoperit aplicatia spun ca ea ar fi intrat in ultimele stadii ale procesului de dezvoltare si ca ar urma sa fie lansata in viitorul apropiat.

  Voi in ce situatii ati folosi o asemenea aplicatie?