Nokia Lumia vs iPhone – Smoked by Windows Phone Challenge(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pq-CNCYNoKo[/youtube]

  V-am spus acum cateva saptamani ca Microsoft a lansat o campanie numita Smoked by Windows Phone prin care ofera tuturor posibilitatea de a castiga diverse premii daca pe propriul telefon mobil intreprind anumite task-uri mai repede decat poate un reprezentant Microsoft sa faca acelasi lucru pe un terminal Windows Phone. Campania celor de la Microsoft a fost preluata de Nokia si se numeste acum Lumia Challenge iar in Londra cativa posesori de terminale iPhone, si nu numai, s-au intrecut cu terminalul celor de la Nokia pentru a castiga 10£ insa in final au ramas cu un voucher de 50£ care le permite sa isi cumpere un asemenea dispozitiv.

  In clipul video de mai sus terminalul Lumia intreprinde diverse task-uri mai rapid decat un terminal iPhone insa nu vorbim despre lucruri cu adevarat utile sau importante ci despre inregistrarea unor poze si publicarea lor pe retele de socializare sau publicarea unor statusuri in cadrul acelorasi retele. Desi acum totul pare a fi cat se poate de normal organizat, acum cateva zile un american a participat la o competitie organizata de Microsoft intr-unul dintre magazinele sale si desi a castigat competitia cei de la Microsoft i-au invalidat castigul. In final un membru al echipei care se ocupa de marketing-ul Windows Phone i-a acordat acelui utilizator un laptop insa maniera incorecta incare s-a desfasurat totul a umbrit eforturile celor de la Microsoft.

22 COMENTARII

  1. Bravo Windows!!! NU pentru ca este mai rapid, tine de priceperea fiecaruia, de reteaua mobila, optiune internet activa, aplicatii folosite, etc….
    BRAVO pentru modul in care isi promoveaza Windows smartphonurile, care sa fiu sincer arata foarte bine si nu au nimic, absout nimic copiat de la nimeni! Sunt originali si asta ii va clasa undeva peste Android in viitorul apropiat!
    Bravo lor!

  2. hmmm… daca accidental nimereau peste unu cu un iphone jb care avea intlliscreenX ?!… multe sunt regizate dar cum zice si IonutS… bravo lor!

  3. este o mare diferenta…IPhone si restul….toate au aparut dupa iphone:)(ca si aplicatii denumire si tot) revin… iphone si toate “asemanarile” lui…

  4. Oricum e clar ca iPhone va ramane intodeauna fruntas la telefoane. Windows os e interesant dar deocamdata nu-i destul de dezvoltat ca sa merite sa fie bagat in seama. Poate cu timpul daca va mai evolua va fi un concurent redutabil pentru ios, oricum peste windows os e clar peste android, e mult mai bun si mai bine inchegat.

  5. eu cred ca wp se va dezvolta foarte mult in urm 2 ani… si batalia se va tine intre wp si android… ios cred ca o sa fie lasat in urma in domeniul telefoanelor…dar la tablete are un avantaj enorm.

  6. Am un iphone 4 si de 2 saptamani mi am luat si un Nokia Lumia 800 despre care am numai cuvinte de lauda , sist operare practic si fluent se misca mult mai repede decat ios . Pareri contra wm 7.5 vor fi mereu , totusi cei care critica nu au avut vreodata un windows phone cu toate astea au pareri categorice

  7. aia e demonstratie ! sa fim seriosi !cine a vazut ce au facut ? sa stea cu o camera video live si mai vb pe urma ! dece toata lumea se ia la intrecere cu iphone ? toti au copiat de apple si se lauda si se intrec in aplicati ………..

  8. Eu am o vorba.. Ai vorbit ca sa nu fluieri.. Cam asa si astia de nokia.. Da ….paradoxal erau numai iphon-uri in jur si un samsung sa nu bata la ochi..tot timpul fac o compartie cu iphone la fel si cu reclama de galaxy note cand clientii asteapta la rand pt lansarea iphone.. Eu deocamdata nu am vazut sa faca apple o reclama la ceva prin comparatie directa la o companie de smartphon-uri:-j ceea ce inseamna ca nu trebui sa faci comparatie cu nimic.. Vinde si atat.. La fel si cei de la pepsi faceau reclame defaimând coca-cola .. Si e poate firma cea mai cunoscuta din lume.. Orice ar face concurenta, in orice domeniu totul se va limita la vanzari pana atunci nu au decat produca, ce si cat vor.

  9. Proasta reclama pentru WP, si totusi sunt multi care inghit lucrurile astea pentru ca nu se pricep. Si totusi, nu o sa cred chestiile astea pana nu vad un test facut de cineva calumea ( cineva calumea insemnand unul care nu lucreaza la Microsoft sau Nokia ).

  10. Se vede clar ca e anti reclama la iphone, dar asta nu va schimba parerea milioanelor de posesori de iphone sa treaca la un device cu windows. Cel putin nu acum.

  11. Pe milioanele de posesori de iPhone nu-i poate schimba nimic pt ca sunt “brain-washed” , nu pt ca iPhone e mai bun decat alt telefon la vreun task.
    Noroc ca sunt doar 20% din utilizatorii de smartphone – si din astia doar max 15% sunt die hard fanboys.
    Nu cred ca la ora actuala un iPhone e mai rapid decat orice alt smartphone la orice lucru in afara de jocuri.
    iOS nu s-a schimbat deloc de 5 ani, singurul improvement este sistemul de notificari si ala copiat de la Android.
    Fiecare versiune noua majora a iOS aduce mai multe buguri decat foloase, care apoi sunt corectate intr-o grada de update-uri minore.
    Uitati-va in urma doar pe blogul asta , sa vedeti cate probleme sunt in iOS.

  12. Singurul competitori adevărat pentru iPhone in acest moment – nokia Lumia. In sfârșit un design altfel, reușit, interesant. După mine, Nokia are un produs câștigător. Totul depinde acum doar de marketing si de felul in care vor știi sa îl vândă.

  13. intradevar astea sunt reclame cam trase de par… pt ca pana la urma nu cumperi nokia ca intrii mai rpede in nush ce aplicatie… sa fim seriosi….la produsele high end le cam cumperi pt experienta de utilizare pt software ca un intreg…. sincer mie mi se rupe ca un android incarca o pagina mai repede cu juma de secunda ca un iphone sau invers…. am cumparat iphone 4 pt ca mi-a placut software-ul si telefonul in sine….. cad despre nokia lumia 800 … am avut ocazia sa ma joc destul de mult pe unu… si sincer… daca as avea bani in momentul de fata fara pic de remuscare mi-as da iphone-u si mi-as lua un lumia…. de ios m-am plictisit grav… chiar si cu jailbreak…. la wp totul este absolut nou… nimic copiat… se misca extrem de rapid are toate aplicatiile de care am nevoie are un design foarte misto…. oricum… viitorul suna bine pt microsoft…. aduc ceva nou in lumea asta a telefoanelor….