Meet Your Match – Microsoft compara smartphone-urile Lumia cu iPhone 5 si nu numai (Video)

[youtube]http://youtu.be/E9n0f2rhK3g[/youtube]

  Acum cateva luni de zile cei de la Microsoft au pornit o campanie numita Smoked by Windows Phone, rolul ei fiind de a aduce in atentia utilizatorilor smartphone-urile Windows Phone. Atunci Nokia a organizat o serie de competitii in care terminalele cu sistemul sau de operare erau puse fata in fata cu smartphone-urile concurentei, fiecare terminal trebuind sa indeplineasca o serie de task-uri, iar cel care le indeplinea cel mai repede era ales castigator.

[youtube]http://youtu.be/Z_TVf1-0nfY[/youtube]

  Respectiva initiativa pare sa fi avut succes deoarece acum Microsoft a pornit o noua campanie numita Meet Your Match, in ea terminalele cu Windows Phone fiind comparate cu smartphone-urile concurentilor. Ben Rudolph, omul care se ocupa de divizia de marketing a Windows Phone prezinta avantajele Nokia Lumia 920, si nu numai, in fata altor smartphone-uri concurente, iar in clipurile video din acest articola veti prezentat totul.

[youtube]http://youtu.be/6jfKMg3_ykc[/youtube]

36 COMENTARII

  1. Zaone cei de la NOKIA au facut aceste videoclipuri foarte bine dar daca iti iei un windows phone si il compari cu un iphone iphonul il zdrobeste la orice….plus ca in videoclip au uitat sa mentioneze un numar limitat de aplicatii in storul celor de la nokia :))

  2. Dragute reclamele. Mult mai de bun simt fata de mizeriile se reclame anti-iphone facute de samsung.

    Pe de alta parte…si cred ca lumea va fi de acord…cu faptul ca o camera “mult mai buna” nu este un selling point ptr ati schimba telefonul. Eu unul nu as renunta la iph5 and ios6 pentru a face poze mai bune cu un alt telef.

    But that’s just me.

  3. iPhone 5 este o buna opțiune pentru cineva care nu a avut un iP 4 sau4s iOSul devine plictistor daca il folosesti foarte mult timp ,pe cand androidul isi schimba partea grafica aproape cu fiecare noua versiune dar din pacate tot iti mai da cate un crash sau un force exit.Lumia 920 mi s-ar fi parut un bun telefon daca ar fi fost mai usor si mai subtire.WP8-lui de asemenea îi lipsesc aplicatile. \parerea mea\

  4. fiti mai oameni buni rezonabili!!! bai mor cand vad ce scrieti! Ce naiba nu intelegeti ca daca iti permiti un telefon High end nu prea dai gres? vrei android pt ca iti place android iti iei s3 si vei traii bine cu el! la fel si pt celalalte sisteme de operare! ceea ce nu inteleg eu e cum naiba puteti spune cu o asa lejeritate ca iphone matura pe jos cu noika sau invers! chiar e asa greu de recunoscut ca nokia vine cu o camera net superioara ? sau cu un ecran net superior? mie imi place lumia si imi voi cumpara! cu toatea astea nu imi e greu sa recunosc faptul ca imi plac mai mult materialele din care este facut iphone! sau chiar daca pentru mine nu conteaza recunosc faptul ca apple ofera cel mai mare numar de aplicatii!

  5. @Barsan Ionut, ceea ce tu nu știi este că Windows 8 SDK și Windows Phone 8 SDK folosesc native code sharing, adică cu cele mai mici modificări aplicațiile sunt disponibile pe ambele platforme, personal momentan am renunțat la iPhone, am un Galaxy Note pe care vreau să-l vând și mi-as completa Alienware-ul cu un Windows Phone 8 de la HTC 😀

  6. chiar daca nu sunt platiti , va imaginati ca daca ar fi refuzat unu nokia “you can keep this piss of shit i dont like it” nu ar fi aratat astia de la nokia nimic

  7. Iar s-a apucat nokia sa editeze filme facute cu camere profesionale?, se poate vedea clar in videoclipul al 2 lea. Reclame pentru oameni care nu dau atentie la detalii, foarte rusinos, sau poate nu, ca doar nokia a mai trecut prin asemenea fail-uri.

  8. @/0/ mi se pare draguta afirmatia ta “daca ar fi fost mai usor si mai subtire”. ok nu e subtire, dar la faza cu greutatea las-o balta…era un videoclip, un drop test, cand un bebelus tine lumia 920 in mana. daca ala poate poti si tu..parerea mea 😛

  9. Mi-am vandut 4s-ul si de cateva zile folosesc un Lumia 920. OS-ul este foarte fluid, ca lipsesc anumite aplicatii…or sa vina si acelea. Sincer imi place foarte mult telefonul.

  10. Se numeste antu-reclama si e ilegala nu ecamera de la lumia mai buna ca cea de la 5 ar fifost corect sa faca ei poZele nu el care nu a apasat pe autofocus dar pe lumia da si cum a intrat in camera a apasat iar la lumia a stat ceva 2. Lumia nu are blitz asa ca acest video e un mare fake cu retardata aia care chiar il crede si isi cumpara un trlefon de 600€ in lock de iphone 5 950€ adica X_x

  11. O prostie,chestia asta cu task-urile. Ma obliga cineva sa postez o poza pe facebook in 2 secunde? Poate pe Nokia care daca il folosesti pe indelete constati ca-i mai bun iP5 si il cumperi.

  12. Frate, ce facatura de clip! in primul se vede clar ca poza de pe iphone 5are crop ciudat. pun pariu ca e facut cu alta camera si apoi pusa pe iphone. Nokia sau Microsoft chiar ne face prosti pe fata

  13. In afara de camera nu evidentiaza mai nimic, inseamn ca numai camera e de el, ca daca si camera era praph atunci vindeau din parti.
    Dar de ce nu fac o reclama desteapta fara sa se lege de android si ios, nu prea ii duce capu’?
    Daca faci o reclama desteapta, clientul se va orienta spre produsul tau daca ai ce-i oferii si stii sa-l “momesti” 🙂

  14. @acypryan: L-am luat de abonament pe 4G pe EE in UK. Ca fapt divers dupa un speedtest 34 download 27 upload pe 4G :O
    Un coleg cu iPhone 5 pe aceeasi retea are 20/18.
    Inca un lucru, cu iPhone 4s aveam semnal prost in camera si aveam probleme in convorbiri, cu Lumia am cel putin 2 linii.

  15. =))))))) Asa reclama stupida n-am mai vazut de mult!!!
    1. Nu iti schimbi telefonul instant doar pt ca a iesit o poza mai luminoasa. (luminozitatea e tot?)
    2. The best cameraphone ever built period!!! Da? si cum ramane cu PureView 808? (ne cred prosti pe fata.

  16. :)) ar trebui sa intelegem ca daca acest nokia face poze mai bune,filmeaza mai bine si are windows atunci restul telefoanelor nu sunt bune

  17. cand veau poze calumea fac cu dslr ce mama draq, oricum tot e regizat in reclamele astea prea luminata o iesit prima poza, la filmat este acelasi unghi desi unu era in spatele celuilat si sa filmat cu stedicam….. ma rog in america poate ii prosteste!

  18. Mai baieti , nu inteleg care e problema voastra….

    O tot tineti cu Iphone intruna , cand se vede clar ca lumia are specificatii mai bune si vine cu niste inovatii in industrie (chestie la care apple a stagnat de la iphone4)

    wow 4s avem siri si procesor mai bun
    wow 5 avem inca juma de inch si procesor mai bun

    Inainte sa sariti , sunt utilizator de iphone de pe vremea 3G, cunosc ios , am facut unlock cu ultrasn0w/gevey si am jailbreakuit prin toate metodele tot felu de iphoane/ipaduri , am telefonu tweak-uit cu gramezi de aplicatii din cydia etc…. DAR M am plictisit de IOS/ Iphone … pur si simplu de la iphone4 , apple nu a mai venit cu nici o inovatie.
    Am avut un scurt timp Lumia 800 ( cand abia aparuse) am avut probleme grave cu bateria si am revenit la IOS . Ce pareri am avut la momentu respectiv de Lumia 800 WP7.5? pai :
    7.5 mi se pare peste IOS6
    7.5 se misca la fel de fluent ca IOS
    Clear Black de la Nokia e o chestie geniala , pacat ca avea rezolutia 800×480 si vedeam pixeli in browser … problema care nu mai exista odata cu lumia 920 si rezolutia mult mai buna.
    Nokia ofera navigatie gratuita, pe langa alte chestii.
    Lumia 800 E mai frumos ca i4/4s

    Imi doresc ft mult un Lumia 920 , care d.p.m.d.v. e mult peste Iphone 5 , iar daca cititi pe tot felu de forumuri din afara ( unde lumea nu e asa orbita de apple) o sa vedeti ca sunt destui care au renuntat la I5 in favoarea Lumia.

    Nu inteleg de ce comentati la sistemul de operare cand nici macar nu ati atins un device cu WP8. Sau voi sunteti atotcunoscatori?.
    Oh dar vai , WP nu are aplicatii .. are doar 100.000 iar iphone are 500.000 ! Cate aplicatii aveti instalate din alea 500.000? Pun pariu ca gasesti in proportie de 90% aplicatiile care le folosesti si pe Iphone , sau daca nu exact aceleasi gasesti variante. Chiar si Microsoft a anuntat la lansarea WP8 ca au 48-49 din cele 50 aplicatii cele mai downloadate/must.

    Pana nu puneti mana pe un WP8 device nu mai comentati ca “romanii” !

    Btw consider Iphone 5 mai frumos in comparatie cu Lumia 920 care e “greu si gros”, dar tot un Lumia imi doresc … pur si simplu il doresc , chestie care n-am mai simtito pt iphone .

    Nu am nimic impotriva utilizatorilor de ios/android … dar am impotriva mactarzilor/droidtarzilor , ganditi cu chestia aia dintre urechi , nu doar ce am eu e cel mai bun.

  19. @ SMK! subscriu la tot ce ai zis! dar frate… eu de juma de an sau chiar mai mult ma chinui sa fac un bine si sa schimb un pc gandirea melteneasca gen Apple rupe nokia sau invers!!!!!! crede-ma unii parca sunt platiti de o companie! la aceste doua telefoane e ca si cum ai zice ca 1+1 fac 3 pentru ca sunt eu fan numaru 3! te chinui degeaba! ce conteaza ca ala are camera mai buna ( dovedit de orcine) sau un ecran invovator cu jdemii de tehnologii! chiar si cu densitate mai mare a pixelilor decat a marelui retina display!! sau ce conteaza ca ala are nfc sau wireles charging! si multe altele!!! sunt curios ce ziceau daca venea apple cu asa ceva! dar nu frate iphone da de pamant cu orice telefon!!!! degeaba te chinui sa faci omu sa fie echidistant! FIECARE ISI CUMPARA TELEFONUL IN FUNCTIE DE NEVOILE PERSONALE SI NU E DE COINDAMNT! dart frate!!! hai sa fim corecti in ceea ce priveste tehnologia!!! daca intalnesc un om si ala imi spune ca si-a luat iphone pt ca ii place cum arata sau ca e usor sau ca vrea omu sunte de aplicatii il felicit pentru alegerea facuta! dar cand vin oameni ca astia care spun mi-am luat iphone sau android sau nush ce pt ca se pi**a pe nokia le dau cu ceva in cap! dar in fine… presimt ca vb degeaba! pana si moderatorul adica zaone a inceput sa fie corect chiar daca el prefera tot apple dar ei nu nene….

  20. E o porcarie de telefon, l am cumparat cu 599 euro acum 2 sap, impresii despre el?
    Foarte greu si prea mare pentru gustul meu, os-ul e inervant rau si lipsit de grafica, nu ma pot exprima, fiecare cu gustul lui dar eu prefer grafica de la iphone, in schimb mi a placut contrastul display-ului. Dupa tot am decis sa revin la iphone si am reusit sa fac schim cu un iphone 5. Pot spune ca fiind obisnuit sa folosesc iphone-ul cu jailbreak, fara e plictisitor rau si daca nu iese pana la craciun trec pe android chiar daca nu imi place grafica o fac cum imi place mie. Ca atare va las sa vedeti cum arata iphone-ul meu precedent: http://ionuz.deviantart.com/#/d2rfw29