Prima Pagina iPad 20 wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch si iPad

20 wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch si iPad

Wallpaper-urile schimba aspectul unui terminal mobil si daca gasiti imaginea perfecta atunci terminalul vostru va fi mult mai placut si mult mai atractiv atat pentru voi cat si pentru prietenii care vor dori sa il testeze. Pentru ca va plac wallpaper-urile si mi-ati cerut sa va ofer cateva, aveti mai jos 10 wallpaper-uri Retina pentru iPhone si 10 wallpaper-uri Retina pentru tableta iPad si sunt sigur ca veti gasi ceva care sa va placa. Toate wallpaper-urile pot fi puse pe orice iDevice indiferent de versiunea de iOS pe care o aveti instalata asa ca puteti alege ce va place.

Aceste wallpaper-uri sunt disponibile in format 640 x 960 pixeli pentru iPhone 2G/3G/3GS/4/4S, iPod Touch 1G/2G/3G/4G si in format 2048 x 1536 pixeli pentru iPad 1/2/3, indiferent ce versiune a iOS au instalata in ele. Desi wallpaper-urile au rezolutie mai mare decat cea a vechilor iDevice-uri, ele pot fi utilizate fara nicio problema daca au formatul corespunzator pentru fiecare terminal in parte. Pentru a salva un wallpaper trebuie sa il deschideti intr-o pagina noua, sa apasati indelung pe ecran pana va apare optiunea Save Image pe care o veti selecta. Imaginea salvata o gasiti in Settings>Wallpaper>Camera Roll sau direct in aplicatia Photos din ecranul principal. Pentru a seta imaginea ca si wallpaper aveti doua metode:

 1. Din meniul Settings>Wallpaper>Camera Roll alegeti poza si apasati butonul Set apoi alegeti daca doriti ca ea sa fie afisata doar in ecranul principal, in LockScreen sau in ambele.
 2. Din aplicatia Photos a iOS selectati poza, apasati butonul din partea stanga jos si alegeti optiunea Use as Wallpaper.

Zilnic vor fi publicate wallpaper-uri noi deci nu uitati sa reveniti in zilele urmatoare.

iPhone

 iPad

 

 • Alex

  bv zaoane multumesc 🙂

 • Alexandru Ion

  Tin apasat pe ecran si-mi deschide poza intr-o pag noua, apoi, iar tin apasat di nu-mi apare “save…”??

 • Trebuie sa iti apara, tii pana iti apare. Ce iOS ai?

 • Anonymous

  Multumesc pt doza zilnica de wallpaper-uri

 • Luca

  Alexandru Ion dute pe idevice.ro di safari si fa ce spene zaone direct din aplicatia idevice.ro nu merge cel putin nu merge nici la mine.Dar daca deschid in Safari idevice.ro atunci le poți salva

 • Mario

  Nici la mine nu merge “save”

 • Dr@kos

  Da nu merge salvat direct di aplicatie, tre din browser

 • Andreir

  Deschid in pagina noua de pe new ipad si este 1024×1024 pixels. Unde gresesc de nu obtin rezolutia retina?

 • Care imagine?

 • Andreir

  Cea cu copacii galbeni si cu apa. Cred ca 11. Dar nu e singura, si cea cu frunza si picaturile de apa se comporta la fel.

 • Toate sunt 2048 x 1536 sau 1536 x 2048, deschide-le pe PC si vezi. Sau pe iPad salveaza-le si vei vedea ca sunt mari.