Prima Pagina baterie Fa-ti propria baterie externa pentru MacBook cu doar 60$(Video)

Fa-ti propria baterie externa pentru MacBook cu doar 60$(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I-nmY4DCWrQ[/youtube]

  Daca bateria Mac-ului vostru nu vi se pare a fi suficient de buna pentru a rezista utilizarii zilnice atunci cei de la TheVerge au facut un mic tutorial care va ajuta sa asamblati o baterie externa pentru MacBook-uri folosind doar 60$ si 10 minute din viata voastra. Procesul este complicat si nu oricine isi poate asambla propria baterie externa insa daca veti cunostinte in electronica atunci va puteti scuti de la achizitionarea unei baterii externe de acest tip care costa de peste 4 ori mai mult.

 • VYC

  E teapa.daca faci cum spune el in momentul in care conectezi bateria iese fum.nu arata ca izoleaza firele separat innainte sa incalzeasca varnisul termic.deci plus cu minus la un loc = scurt.E tepar.

 • raptor

  OFF : am o problema cu aplicatia iDevice , nu imi trimite notificari ,inainte am avut un 3GS si mergea, acum pe iPhone 4 am bagat backup-ul si nu mai trimite nimic, in setari sunt deschise notificarile, iOS 5.1. Vreo rezolvare ?

 • Sterge-o, reseteaza dispozitivul si reinstaleaz-o.

 • catanzaro27

  Imi place ca nea caisa ala o uitat sa izoleze cele 2 fire ale cablului…
  Defapt si spune la un moment dat ca a trebuit sa refaca legaturile, no shit…

 • VYC

  corect.da trebuia sa specifice.asa daca eu nu ma pricep si fac treaba asta e posibil sa iasa fum si de prin laptop.deci spor la treba pt. cone nu stie :)))))

 • Alexu

  Da cata mai scurtu:))