Prima Pagina Apple Tim Cook ajuta la decodarea iPhone-urilor cumparate de la AT&T

Tim Cook ajuta la decodarea iPhone-urilor cumparate de la AT&T

  Acum cateva saptamani v-am spus ca un posesor al unui terminal iPhone a apelat la Tim Cook pentru a ii convinge pe cei de la AT&T sa ii decodeze dispozitivul si operatorul a acceptat sa faca acest lucru. Intre timp se pare ca Tim Cook ar fi ajutat alte persoane sa faca exact acelasi lucru si cei de la 9To5mac sustin ca au primit deja cateva dovezi de la diverse persoane care sustin ca prin biroul lui Tim Cook si-au decodat terminalele. Cei de la AT&T nu decodeaza oficial terminalele iPhone vandute prin propria retea de distributie insa daca CEO-ul Apple o cere atunci policita poate fi modificata in beneficiul utilizatorilor.

  Desigur ca Tim Cook nu raspunde personal email-urilor trimise de utilizatori insa asistentii sai cer datele necesare pentru efectuarea decodarii si trimit mai apoi instructiunile pe care utilizatoril trebuie sa le faca pentru a-si decoda dispozitivul. Acum Tim Cook nu poate fi ustensila prin care toti americanii isi vor decoda terminalele iPhone insa precedentul stabilit de AT&T aici va da mai mult ca sigur nastere unei schimbari in politica sa de decodare a terminalelor iPhone dar ramane de vazut cat anume ii va costa pe utilizatori “luxul” de a avea un iPhone decodat la AT&T.

 • Claudiu daniel

  Dar nu stim in ce conditii le sunt decodate !!?!!!! A expirat contractul respectivilor sau inca sunt sub contract !!??!!! Ca daca a expirat ar trebui sa le faciliteze decodarea !!

 • Nu, in SUA nu ii obliga nimeni sa faca asta.

 • Lia

  Cu AT&T trebuie sa ai un status super high!
  Sa fi mereu la curent cu plata abonamentului si sa fi in rețeaua lor de cel puțin 6 luni.
  Asta mi-au zis când am sunat acum vre-o câteva saptamâni. Eu sunt cu AT&T de aproape 5 luni.

 • Dan

  @Lia
  Nu este adevărat, eu sunt abonat AT&T de aproape 9 ani și nu au catadicsit să îmi decodeze vechiul iP4, a trebuit să plătesc anul trecut vreo $170 ca să îl pot folosi și eu în afara US.

 • Claudiu daniel

  Aaa inseamna ca si ei le au pe ale lor ma gandeam ca e ca in Europa !! Aici in unele tari dupa cum stiti dupa cele 18 luni sau 24 mai nou sunt obligati de lege sa i-ti facilite codurile de retea sau sa se ocupe de problema in caxul iphonurilor !! Naspa !!! Si totusi aceeasi firma in Europa le decodeaza !! Ciudata politica !!

 • Lia

  @Dan. Foarte urat din partea ta. M-ai facut mincinoasa, just like that! Not cool. Noi avem telefoanele prin compania la care lucrez cu employee discount si tons of perks. So, FO

 • Pingback: AT&T incepe sa decodeze terminalele iPhone vandute prin reteaua proprie! | iDevice.ro()

 • maxx

  am aflat de la @Aquarius ca telefonul meu e blocat pe T-mobile Germania iar dupa cate mi’am dat seama telefonul nu mai este in perioada contractuala. Le pot cere celor de la T-mobile Germania sa imi deblocheze telefonul?stima