FreeFlight 2.0 update disponibil in App Store, iti permite sa controlezi noul Parrot AR Drone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uVNtE6LMD2o[/youtube]

  In cursul zilei de ieri cei de la Parrot au lansat in App Store versiunea 2.0 a aplicatiei FreeFlight care permite utilizatorilor sa controleze cele doua versiuni ale Parrot AR Drone disponibile pe piata. Aplicatia le da utilizatorilor control total asupra tuturor functiilor aparatului deci vorbim despre posibilitatea de a ghida aparatul dar si despre optiunea de a inregistra continut video direct din camera montata in el. Noua versiune a aplicatiei aduce o posibilitatea de a face un nou truc folosind elicopterul si optiunea de a administra mai eficient libraria foto/video plus alte cateva noutati :

  • Absolute control piloting mode
  • New acrobatic move: the Flip
  • User interface revamp
  • New section “”Get your AR.Drone 2,0″”
  • Media manager
  • Recording capacity (photo/vidéo)

  FreeFlight 2.0 este disponibila gratuit in App Store dar nu functioneaza corect decat daca aveti un Parrot AR Drone la care sa o imperecheati.

Pretul initial:
Nume:
FreeFlight

Gratuit

s





Developer: Parrot
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Discover and pilot the Parrot AR.Drone and AR.Drone 2.0 from Parrot using the new application, AR.FreeFlight 2.0.

INTUITIVE Download AR.FreeFlight 2.0, the free control application, and you are ready to fly! By tilting your iPhone, iPod or iPad you cont…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.5 Mb