Prima Pagina aplicatii Distreaza-te cu prietenii prin intermediul jocurilor multiplayer compatibile cu Game Center!

Distreaza-te cu prietenii prin intermediul jocurilor multiplayer compatibile cu Game Center!

  Game Center este o retea sociala de gaming conceputa de catre compania Apple si implementata de catre dezvoltatorii de aplicatii intr-o gama extrem de variata de titluri disponibile in App Store. Game Center permite utilizatorilor sa compare rezultatele obtinute in jocuri/aplicatii insa ofera totodata posibilitatea de a initia jocuri multiplayer online prin serverele producatorilor de jocuri pentru platforma iOS. Nu foarte multe titluri au Game Center multiplayer inclus insa cele mai interesante se pot lauda cu asa ceva si eu va recomand sa incercati macar o data sa jucati ceva prin Game Center.

  Pentru a ajuta utilizatorii sa descopere mai rapid titlurile care sunt compatibile cu platforma Game Center ,Apple are in App Store doua sectiuni speciale in care sunt listate jocurile pentru iPhone si iPad compatibile cu celebra sa platforma. Aici gasiti sectiunea pentru iPhone si aici o gasiti pe cea pentru iPad iar aici aveti o lista foarte lunga cu ID-uri Game Center ale cititorilor acestui blog. Happy Gaming.

 • Cristi

  Problema cea mai mare este ca nu poti trimite mesaje prietenilor din lista, o mare prostie in opinia mea

 • este un numar maxim de prieteni?…eu in vara cand am avut 500 nu am mai putut adauga:((

 • Radu

  Exista si jocuri care se pot juca impreuna cu prietenii din game center? Adik online gen..nu doar sa ne comparam rezultatele..??

 • Alexu

  @Cristi sunt total de acord. Ar trebui sa implementeze un fel de imessage in gamecenter!

 • williamxd

  cautati battleship. aveti chat in timp real, voce si multiplayer . eu ma joc cu unul din california