In SUA iPhone-ul inregistreaza vanzari mai mari decat toate terminalele Android la un loc, conform analistilor americani

  Desi nu as fi crezut ca iPhone-ul va avea parte de vanzari foarte bune in aceasta perioada, iata ca dispozitivul celor de la Apple pare sa aiba vanzari mai mari decat toate terminalele Android la un loc, conform analistilor americani. Vorbesc doar despre vanzari in SUA unde la AT&T si Sprint se vand la fel de multe terminale iPhone precum terminale Android si da, vorbesc despre 3 modele ale iPhone care se vand mai bine decat cateva zeci de modele Android la un loc. In momentul de fata iPhone 4S si Samsung Galaxy S II par sa fie dispozitivele care inregistreaza cele mai bune vanzari la operatorii americani insa iPhone 4S ocupa primul loc in topurile celor 3 operatori care il comercializeaza in propria retea.

Our March checks indicated the iPhone continues to extend its market share gains. In fact, we believe iPhones are outselling all other smartphones combined at Sprint and AT&T and selling at roughly equal volume to all Android smartphones at Verizon. Our global checks also indicated another quarter of strong market share gains for Samsung, particularly in Europe and Asia. In fact, we believe Samsung’s strong smartphone portfolio across all price tiers will result in Samsung’s smartphone shipments increasing a remarkable 15%-plus sequentially during the seasonally weak March quarter.

  Desi Apple inregistreaza vanzari foarte bune cu iPhone-urile sale, nici Samsung nu o duce prea rau deoarece dispozitivele companiei sunt destul de bine vazute de utilizatori si inregistreaza o cerere destul de mare insa Samsung are avantajul unei oferte mult mult mai elaborate. Nu cred ca Apple va vinde 37 de milioane de terminale iPhone in acest trimestru fiscal insa exista sanse mari sa vanda putin peste 30 de milioane de unitati avand in vedere ca iPhone 4S este in continuare popular dar in urmatoarele luni vor fi disponibile multe terminale Android interesante.