BrightSlide te ajuta sa controlezi luminozitatea ecranului si flash LED-ul din iPhone 4 si iPhone 4S

  BrightSlide este un tweak foarte simplu lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa controlam luminozitatea ecranului si flash LED-ul camerei prin efectuarea unui simplu gest. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator si permite utilizatorilor sa deschida un slider in partea superioara a ecranului, slider care controleaza luminozitatea ecranului si are in partea dreapta un buton care va permite sa activati flash LED-ul camerei. BrightSlide nu are vreun meniu in aplicatia Settings a iOS si functioneaza de indata ce il instalati.

Control the flashlight and the brightness faster! Brightslide allows you to show-up a brightness slider in the top of the screen, and toggle your flashlight directly from this screen, after you finish, simply double tap on the screen and the window will be dismissed. Setup activator method from Activator settings.

  BrightSlide este disponibil gratuit in Cydia si desi ar trebui sa functioneze cu orice iDevice, doar pe iPhone 4/4S puteti controla flash LED-ul camerei.

5 COMENTARII