Recomandati-mi o pereche de casti pentru iPhone!

  Pentru ca am nevoie de o pereche de casti si caut ceva care ar oferi o calitate mai buna decat cea a castilor Apple va intreb de fel de casti utilizati voi si care este diferenta fata de cele incluse in pachetul iPhone-urilor. Nu ma intereseaza modelul castilor, improtant este sa aiba dimensiuni normale(in-ear), sa fie de calitate si sa nu fie exagerat de scumpe.

129 COMENTARII

  1. Eu am o pereche de casti SkullCandy in-ear , din cate am avut pe net sunt 110 euro , eu le-am luat de la un “drogalau” noi noute cu 70 ron , foarte multumit de calitate si de rezistenta lor.

  2. Recomand Klipsch Image S4i. Dupa indelungate studii am ajuns la concluzia ca detin cel mai bun raport calitate/pret.
    Si nu m-am inselat, sunt peste orice model la acelasi pret, chiar devanseaza unele modele mai scumpe.

  3. Eu ti – as recomanda SkullCandy
    Am gasit la U Man(magazin de Skateri) cu 130 Ron – 210 Ron depinde de ce faciliati au!tre sa precizez ca SkullCandy sunt doar pt iDevice-uri deci daca le testezi pe un Nokia de exemplu si nu se aud bine,nu da vina pe casti!

  4. Beats by de dre solo,beats by de dre solo, ibeats,sennheiser originals si sennheiser cx-300 II..am avut de toate si am fost foarte mulțumit de ele..cel mai mult mi-au plăcut beats solo..am avut si beats studio si alea au fost preferatele mele..dar ai zis ca vrei dimensiuni normale 🙂

  5. Si eu tot Beats Tour by Dr Dre iti recomand. Le am si le folosesc zilnic. Desi sunt mai scumpe, isi merita banii. Calitate a sunetului ireprosabila.

  6. Iti recomand Sennheiser, de calitate si durabile, eu am folosit un cx-300 vreo 5ani fara probleme! Sunet mai mult decat satisfacator! Recent am cumparat cx870 ca sa il schimb pe cel vechi! Dar iti recomand cx300II, o sa iti placa, si cum arata si cum suna!
    cx870 in jur de 240RON ->link
    http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_classic-line_cxseries_502866
    ori
    cx300II in jur de 150RON ->link
    http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_classic-line_cxseries-in-ear-earphones-cx-300-ii

  7. Recomand cu incredere skullcandy 2011 TITAN PAINTED BLACK/CHROME sunt cu adevarat exceptionale. Inainte am incercat cateva perechi de la sony si panasonic insa fara prea multe laude ce este adevarat ca si pretul lor a fost unul redus pana in 100 ron .
    Sincer la inceput eram cam reticent cu privire la firma aceasta “skullcandy” , ce este drept ca nici nu auzisem de ele , eram cu o idee fixa cum ca sony sunt cele mai bune. Detin modelul asta cam de 8 luni de zile si inca sunt surprins cat de bine se aud , bass puternic , dupa ce testezi modelul ramai mirat cat de bine se poate auzi din niste casti atat de mici :)) . Tin sa precizez ca rezista foarte bine la lovituri si smucituri , spre deosebire de cele originale apple acestea nu au microfon .
    Daca vrei cu adevarat ceva bun in raport calitate pret modelul asta sigur nu o sa te dezamageasca.
    Cand le-am cumparat pretul lor a fost de 210Ron si vine cu husa casti si 3 perechi de doape.
    Linkul : http://eu.skullcandy.com/shop/titan-painted-black-chrome

  8. eu am Klipsh Image S5i rugged. Le-am luat din Germania. (nu am vazut in ro) Am dat pe ele 120 eur. aici ai un review: http://reviews.cnet.com/headsets/klipsch-image-s5i-rugged/4505-13831_7-34175518.html

    din experienta mea cu ele:

    1) notiunea de mama ce basi are .. e relativa. Asta de la CNET zice ca are super basi. din npunctul meu de vedere n-are. are basi normali, dar sub ce aveam eu nevoie.

    2) ai zgomot in casca daca nu pui firele dupa urechi. fiecare miscare se aude in casca (repet, daca nu pui firele dupa urechi)

    3) switcherul rugged e prea mare. ar mai avea nevoie de inca un clips pe care insa nu il are.

    4) pachetul e f tare. vine intr-o cuitie de plastic special conceputa pt a o agata de pantaloni. cutia are si un led de semnalizare intermitenta.

    as mai da din nou banii pe ele? nu. aveam nevoie de basi mult mai puternici decat ce au castile astea. singura cale de a obtine acesti basi de la ele .. e sa le infig f adanc in urechi si sa nu prea ma misc. adica utilizare in casa .. ori asta nu e ceea ce ma gandeam cand am dat 120 eur pe ele.

    calitatea sunetului este insa buna si par durabile (le am de 3 luni deci nu pot spune cat tin)

    bine ar fi sa ai ocazia sa incerci diferite casti. parerea mea sau a altuia e posibil sa nu fie egala cu a ta. pana la urma sunt urechile tale si tu stii ce iti doresti sa auzi …

  9. Eu folosesc pentru ascultat muzica un V-Moda Vibe Duo ( cel din poza care ai afisat 🙂 doar ca la iphone 4 nu merge microfonul si nici comanda ( merge pe 3g/3gs ), la bass este foarte buna si este durabil, pentru telefonie/remote/mic folsesc un Macally tunepal Pro ( merge foarte bine ), cele originale Apple nu le recomand ca nu sunt durabile deloc, eu am schimbat 3 perechi in 4luni ca mi s-a rupt cauciuc-ul la iesirea cablului din jack ( la 2 si la una s-a rupt cablul inauntru si nu imi mai mergea remote/mic si partea dreapta a castilor ), deci la capitolul de accesorii ma feresc de Apple, desi sunt foarte scumpe calitatea sunetelor este ok, dar nu sunt durabile, macally tunepal Pro ofera acelasi calitate cu mic/remote si este mai durabil, V-Moda Vibe Duo este in calitatea sunetului peste ce ofera Apple in castile lui in-ear! Eu as recomanda un iBeats daca vrei si mic/remote si bass puternic, si eu vrea sa imi cumpar una din acesta!

  10. eu recomand sincer beats by dre mi se par cele mai bune, eu folosesc monster beats studio dar daca zici ca vrei mici ai cateva modele de ales sunt the best!!!

  11. Incearca un set de casti de la un nokia n8 eu le folosesc de mult timp au o calitate a sunetlui ireprosabila si sant acoperite cu capacele de silicon pentru anu jena urache

  12. Eu pe astea Apple mi le-am luat, la Orange le-am găsit cel mai ieftin din România. Se aud destul de bine, nu È™tiu cum se aud Beats by Dr. Dre, dar sunt muuult peste cele care vin cu telefonul. Dacă cineva a făcut comparaÈ›ia între Dr Dre È™i astea de la Apple îl rog să-mi spună È™i mie dacă merită să-mi iau È™i de Beats-urile sau pot asculta linistit pe Apple că nu simt diferenÈ›a….
    https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/casti-stereo-apple-ma850

  13. Eu am pentru daily use o pereche de Sennheiser CX-300 iar pentru tura de dat cu rolele Jabra Sport (varianta cu cablu)… Eu iti recomand sa incerci modele astea pentru ca din punctul meu de vedere sunt super ok si din punct de vedere calitate / pret

  14. Salut,eu folosesc o pereche de casti firma ‘muvit’…..din punctul meu de vedere imi par cela mi grozave din cauza functiilor si anume…apasare 1 data porneste/opreste redarea,apasare 2 ori rapid redare melodia urmatoare,apasare 3 ori rapid redare melodia anterioara………..aceste functii le ridica la inaltine iar pretul este rezonabil un link cu modelul si ca pret informativ

    http://www.pcgarage.ro/casti-handsfree/muvit/muhph0012-alb/

  15. Folosesc Casti albe de la germanos cu banda pt a nu se incurca firele. Pret pana in 100 ron, contin microfon si buton pe fir

  16. eu am monster beats solo hd, nu sunt in-ear dar va zic k fac toti banii … am dat 200 d euro p ele si mu kmi pare rau deloc , daca avetzi acazia probatzile

  17. Recomand Sony, le schimb odata la 3 ani. Costa 50 lei normale si 90 in ear. Sunt peste cele de la iphone, daca le rupi nu-ti tai gatu ca ai dat pe ele cat telefonu 😀

  18. Eu am si Sennheiser CX 300 II si Klipsch S4i. Evident, Klipsch sunt superioare, dar au fost si dublu ca pret. Pot zice ca sunt multumit de ele… Poate ma asteptam la mai mult bass, dar la o adica conteaza enorm ce muzica asculti si ce preferinte ai. Personal, indur mai mult bass. Oricum, sunt extraordinare.

  19. Folosesc Sennheiser CX 200 Street II. Sunt foarte multumit de ele. Au un pret destul de accesibil (am dat 90 de RON pe ele). Le-am achizitionat de pe PCGarage. Calitatea audio este foarte buna.

  20. No, eu de cati-va ani buni am Sennheiser CX-95, cred ca nu se mai fabrica,dar eu sunt f multumut de ele. Dupa mintea mea nu as da mai mult de $50 ptr o pereche de casti.

  21. Beats È™i toate modelele de casti făcute de celebritati sunt niÈ™te porcarii de fitze. PlăteÈ™ti doar firma È™i atât. Uitati-va la niÈ™te teste pe net înainte să ziceti “the best”. Casti mai bune sunt la jumate din preÈ›. Da, toÈ›i astia cu Beats aÈ›i dat o grămadă de bani pe niÈ™te casti naspa care arată bine È™i sunt È™anse mari să fie FAKE. Bravo ! :))

  22. sunt doua firme de casti rezonabile spre scumpe care conteaza in lumea asta : Sennheiser si Bose. pe ce alegi de la acestia doi sa dai banii e doar treaba ta ( si a cardului tau ) !

  23. Daca vrei casti de calitate alege un model de la CREATIVE, de exemplu modelul Creative EP-630 White. Nu o sa-ti para rau!!

  24. SI eu folosesc Bose IE de cativa ani buni, sunt maniac la capitolul asta si pot sa spun sincer ca pana in 150 Euro nu au rival (de fapt si review-uri de specialitate zic la fel). Sunt chiar mai bune decat Bang&Olufsen (care sunt un pic mai scumpe) din punctul meu de vedere. Peste 250 Euro deja discutam altfel, dar nu cred ca e cazul….Ca idee nu e obligatoriu sa dai 600 lei pe ele din magazin, poti gasi pe okazii noi intre 250 si 300 lei si crede-ma ca merita. Bafta!

  25. Modelul Diddy Beats by Dr. Dre le am de 7 luni si sunt extrem de multumit de ele, un bas perfect, moale si adanc. Daca vrei un model Bluetooth, Altec Lansing 903 probabil iti va acoperi necesitatile, sunt usoare, comode, suna foarte bine si bateria tine vreo 6-7 ore cu muzica non-stop, au si controale pentru muzica/apeluri foarte comode.

  26. am uitat sa mentionez ceva: (probabil stii dar daca nu stii, mai bine spun aici) castile speciale pentru iphone (cele cu microfon si switch) costa mai mult. daca vrei doar pt muzica la aceeasi bani cred ca poti obtine calitate superioara a sunetului.

  27. salut, eu am avut destul de multe perechi si cam toate s-au defectat, ori ca ascultam prea tare la calculator (cu placa de sunet creative X-fi) ori se stricau cablurile, si acum am de 1 an jumate Sennheiser CX 300-II si pot spune ca sunt incredibil de rezistente, si calitatea sunetului este cea mai buna ce am auzit-o eu pana acum. un bass superb, medii clare si inalte excelente. si la 114 decibeli, au putere mai mare ca multe altele. si sunt doar 143 de lei. http://www.video-s.ro/CX300_II.htm

  28. Sennheiser cx300-ii. Am prima serie de cx300 de 5 ani si sunt super multumit de ele. Calitatea sunetului este mult peste castile celor de la apple sony panansonic etc 😉

  29. Eu prefer firma AKG si in ordine: over the ear, on ear si in ear. In functie de ce tip de muzica asculti au variante cu bass mai dur sau mai “moale”. Akg este subdivizie Harman.

  30. Sennheiser omx180 (am dat 80 de lei pe ele si sunt foarte faine + au 2 ani garantie)
    Evident exista si mai scumpe si mai ieftine

  31. Buna !!! Eu folosesc casti Koss Porta Pro pentru a asculta muzica,sunt bestiale !!! Cine le asculta odata nu mai vrea altceva.

  32. Eu folosesc Skullcandy Full Metal Jacket…sunt destul de multumit de aceste casti, dar totusi regret ca am ales pe astea si nu pe cele de la Diddybeats…alea mi-au placut din prima, dar m-am uitat la pret, desi nu era asa de mare diferenta…

  33. Shure SE435… Plusuri:cel mai bun sunet..
    Minusuri:$300 plus faptul ca nu rezista prea mult.. Dar le trimiti inapoi si primesti altele noi!

  34. Eu va recomand de la Philips O’Neil si de la JVC XX (Xtreme Xplosive) care sunt pana in 50$ perechea si sincer imi plac mai mult decat cele de la dr. Dre beats care nici nu stiu unde le-am pus. Mie imi plac cele de la apple, dar nu suport cum stau in ureche. Dupa ce luati o hotarâre as vrea si eu sa stiu care este si poate mai adaug o pereche de casti 🙂 momentan vreau sa le incerc si pe cele de la Sony PS Vita care arata f. bine si am vazut comentarii bune despre ele.
    O zi buna

  35. Beats Tour cu control talk. Se aud foarte bine, au pe fir aceleasi butoane cum au si castile originale iar mufa jack intra in telefon chiar daca ai bumper.

  36. auzi nu mai cauta !!

    ai nevoie de Bose-In-ear 2 mobile version care o am si eu.Se aude bestial de bine cu iphone 4.Costa 570 de RON la reprezentanta Bose Romania din Bucuresti.recomand sa-ti iei cu 20 lei si un fir de ajustare a castilor pentru o mai buna utilizare.

    bafta

  37. Eu ask la o pereche de casti muvit…..(in ear) si fata de alte casti gen sony…..pionner….au un sunet foarte clar si puternic….k pret in jur de 60…70 lei…..dar merita bani

  38. Am avut cx870 de la sennheiser…acum o pereche de hf5 de la etymotic luate din state si pot sa spun ca se aud excelent…am avut ocazia de a testa o gramada de casti in ear dar astea de la etymotic sunt cele mai bune… Parerea mea… Se aud fenomenal.

  39. bose is top costa dar merita banu sau daca optezi la ceva ce costa in jur de 20 de euro AKGse aud bestial fata de cele de la apple

  40. Salut. Indiferent de ce alegi iti dau un sfat, uita-te la frecventele de raspuns. Cu cat banda e mai mare, cu atat mai bine, in special cea mica. ( bass) Si trebuie sa iti placa cum vin in urechi, logic. Castile trebuie sa izoleze bine sunetul, insa desi au diferite piese pentru ajustare, nu la toti se potrivesc cum trebuie, astfel poti sa te alegi cu o pereche mult laudata care pentru tine sa sune aiurea. Spor la cautat.

  41. @vali la pretul ala recomand beats by dre monster sunt 150Euro. Sunteul nu se compara cu nimic de pe piata.Sau beats by dre studio

  42. Skullcandy recomand cu caldura… am incercat skullcandy pe multe alte playere si telefoane si sisteme… si DA… niciunu nu se compara cu iphone… parca sunt facute unu pentru celalalt.