Apple ar fi incheiat o intelegere cu barbatul acuzat de furtul unui prototip al iPhone in anul 2011

  Anul trecut Apple si-a trimis seful echipei de securitate interna impreuna cu 4 politisti pentru a recupera un prototip al unui terminal iPhone care se presupunea ca se afla in casa unui barbat din San Francisco. Doi angajati ai Apple impreuna cu 4 politisti au mers la casa barbatului, toti s-ar fi prezentat drept politisti si ar fi verificat casa barbatului in cautarea iPhone-ului insa nu au gasit nimic. Barbatul a fost acuzat de furtul iPhone-ului insa ancheta politiei nu a putut dovedi savarsirea vreunei infractiuni insa barbatul a actionat Apple in judecata dupa verificarea casei sale care a fost facuta de oameni care si-au prezentat in mod inselator identitatea.

  In decembrie a fost Apple actionata in judecata insa acum avocatul barbatului acuzat de furt sustine ca nu poate oferi detalii in legatura cu procesul intentat celor de la Apple si acesta este un semn care indica faptul ca Apple si barbatul ar fi ajuns la o intelegere. Apple a trecut printr-o problema similara in 2010 cand Gizmodo a obtinut un prototip al iPhone 4 si desi Steve Jobs s-a implicat personal in rezolvarea problemei, totul a fost rezolvat de politie care a perchezitionat casa unui jurnalist si a confiscat echipamente informatice iar cel care a vandut iPhone-ul catre Gizmodo a fost condamnat la 1 an de puscarie cu suspendare.

  Acum Apple pare sa fi dorit sa rezolve amiabil problema prototipului pierdut in 2011 si intelegerea incheiata cu barbatul probabil il va obliga pe acesta sa nu ofere detalii cu privire la incident iar totul va ramane uitat.