Prima Pagina aplicatii HackStore – viitorul Cydia pentru Mac

HackStore – viitorul Cydia pentru Mac

  Pentru iOS avem Cydia, un magazin virtual de aplicatii si tweak-uri care ne permit sa extindem extrem de mult functionalitatea iDevice-urilor noastre fara a scoate foarte multi bani din buzunare. Pentru Mac nu exista asa ceva deoarece sistemul de operare al celor de la Apple este liber, ne permite sa facem orice dorim dar aceasta libertate ar putea fi data uitarii in viitorul apropiat deoarece Apple intentioneaza sa introduca GateKeeper, un sistem care va bloca instalarea unor aplicatii. GateKeeper nu va fi obligatoriu la inceput insa toata lumea spune ca Apple il va impune in Mac OS X pentru a controla mai bine sistemul de operare.

  Pentru ca Mac-ul va avea nevoie de Cydia dar si pentru ca Mac App Store-ul nu ofera indeajuns de multe posibilitati de promovare/descoperire a aplicatiilor, vom avea HackStore. HackStore va fi un magazin virtual de aplicatii in care dezvoltatorii vor putea lista tot felul de pachete care vor functiona pe Mac-uri si probabil vor extinde functionalitatea calculatoarelor produse de Apple. HackStore este conceput de catre un rus care s-a mutat recent in SUA iar in momentul de fata el finalizeaza proiectul inainte de deschiderea oficiala si cativa prieteni de-ai sai lucreaza la primele aplicatii care vor fi listate acolo.

  HackStore-ul este construit deocamdata din pasiune insa in curand el ar putea deveni o necesitate daca Apple va decide sa inchida OS X-ul si va forta utilizatorii sa apeleze la jailbreak pentru a instala orice fel de aplicatii pe propriile calculatoare. HackStore va fi deschis in viitorul apropiat si va voi tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu el.

 • Claudiu

  La idevice-uri facem jailbreak cu mac-ul/pc-ul….La mac cu ce facem jailbreak?Cu iphone-ul?:)….Totusi HackStore ar fi tare 🙂

 • Ar fi genial, vin acum jocuri piratate cu doar un click.. adica… vroiam sa zic… Oh firar!

 • Gogu

  @ Alin jocuri pe Mac ? Buna gluma 🙂

 • danpuf

  @ Gogu
  intra pe apple store .. de da call of duty etc etc

  tu esti o gluma

 • Ticu

  Sa nu uitam de Steam. Din ce in ce mai multe jocuri sunt portate. Sa vedem ce iese cu AppStore-ul…

 • @Gogu: Sunt o groaza. Dar comentezi si tu sa te afli in treaba.

  @Claudiu: Probabil cu un stick ceva. Cum a fost pe PS.

 • Alexu420

  Sau probabil direct dupa net :-??

 • Soulyd

  @Gogu, sunt multe jocuri pe Mac si sunt multe jocuri care nu sunt pe PC cum ar fi Gangstar, Real Racing, Asphalt… ( titluri de pe iOS ) si sunt si cele pentru Windows, sau daca nu ai stiut poti instala si windows pe un Mac si poti avea 2 OS-uri odata, dar asta ar fi cam asa cum ti-ai baga un motor de Dacie intr-un mercedes eu spun asa: iti iei un MAc pentru PC si un Xbox pentru Gaming si in felul acesta ai 2 sisteme separate, dar stii ca ambele sisteme sunt perfect functionale tot pentru ce iti trebuie si iti ofera o experienta mult mai buna ( aici nah, fiecare cum crede, eu in felul acesta ma gandesc… ). abia astept sa apara noul iMac ca as dori sa cumpar una, numai ca daca imi cumpar una acuma, peste 1-2 luni va aparea una mai buna si atata mai pot astepta…. M-am saturat de PC…

 • Pingback: HackStore este lansat oficial, devine prima aplicatie "Cydia" pentru Mac OS X | iDevice.ro()