Prima Pagina Noutati Un sfert dintre locuintele de pe glob au un Wi-Fi HotSpot instalat

Un sfert dintre locuintele de pe glob au un Wi-Fi HotSpot instalat

  Conform unui nou studiu derulat de o companie americana, un sfert dintre casele de pe glob au un Wi-Fi HotSpot instalat si activ.  Compania americana a derulat studiul in 17 tari de pe intregul glob si a descoperit ca in Coreea de Sud se gasesc locuintele in care exista cele mai multe Wi-Fi HotSpot-uri instalate, tara fiind recunoscuta penru afinitatea pentru tehnologie.  Pe locurile imediat urmatoare se afla Marea Britanie, Germania, Franta si Japonia iar SUA ocupa doar pozitia a sasea desi vorbim despre tara in care sunt in general prezentate cele mai noi tehnologii.

  Chiar daca situatia la nivel global ar fi diferita fata de cea prezentata de studiu, adevarul este ca foarte multi utilizatori aleg sa instaleze Wi-Fi HotSpot-uri in propriile case dupa achizitionarea unui laptop sau a unui terminal mobil. In viitor tot mai multe case vor avea asemenea hotspot-uri si daca activati acum conexiunea Wi-Fi a terminalului vostru probabil veti gasi o lista destul de mare de hotspot-uri la care va puteti conecta.

 • Alin Moigradeanu

  deci sa inteleg ca tarisoara noastra magica nu a fost inclusa in studiu?

 • Hybrid

  La noi lumea nici nu stie ce e ala “wifi” ,,,

 • neroqua

  @Alin M. “Conform unui nou studiu derulat de o companie americana” …. tu chiar crezi ca americanii care fac astfel de studii stiu ca exista România pe glob? :))
  Oricum WIFI este vechea/noua generatie care va inlocui GSM-ul cat de curând

 • Bulucianu Dragos

  @Hybrid bine spus!

 • Alin Moigradeanu

  adevarat ca americanii nu prea stiu ei unde e Romania, dar daca va uitati pe netindex.com o sa vedeti ca suntem in top 5 (global) la bandwidth!

  http://www.netindex.com/download/allcountries/

 • Claudiu daniel

  Hybrid cred ca doar ignorantii si oamenii trecuti de o anumita varsta nu stiu!! Si daca pronunti in engleza poate ca unii nu te inteleg ! Si de credeti ca Romania trebuie sa fie in top?! Doar pt ca Romania e dodoloata!? Mai e mult pana departe !