iTweak Store ar putea fi deschis astazi, poate fi alternativa pentru Cydia

  Acum mai bine de o luna de ziel v-am vorbit despre iTweak Store, un magazin virtual de tweak-uri si aplicatii care se afla in proces de dezvoltare la acea vreme. Ei bine pe pagina oficiala a magazinului exista publicat un mesaj care ne anunta ca astazi se va intampla ceva important insa desigur ca dezvoltatorii nu explica despre ce anume ar fi vorba. Avand in vedere ca magazinul este in proces de dezvoltate de cateva luni de zile, cred ca s-ar putea sa avem parte de acces la o versiune beta a sa pentru a ii testa functionalitatea.

  iTweak Store isi propune sa ofere utilizatorilor optiunea de a instala tweak-uri si aplicatii direct prin Safari fara a mai folosi Cydia si daca sistemul lor este viabil sau nu vom afla in viitorul apropiat. Eu cred ca orice alternativa pentru Cydia este mai mult decat binevenita insa cred ca in momentul de fata nu exista ceva care ar putea convinge utilizatorii sa migreze in masa de la Cydia catre un alt sistem. Mai mult detalii va voi oferi de indata ce dezvoltatorii publica informatiile necesare pe website.

5 COMENTARII

  1. eu as migra primu din cydia…la cat de greu se misca…cate refreshuri si reloadeuri si cate reclame…ma doare capu.plus ca cydia tot un webview e…practic e un browser, si toate comenzile cu restart /respring etc sunt din javascript. installous la fel.

  2. Ce s-a intamplat cu Installer, Icy si Rock, probabil ca se va intampla si cu acesta. Pe iPad sunt multumit cu Cydia, dar am un iPhone 3G la care trebuie sa astept o ora ca sa instalez ceva.